0 Anmeldelser SKU: e1017

30W 25cm Elektriske Hot Wire Cutter Polystyren Skum Varme Skæring, Gravering Kuglepen 110-250V Skum Skære Pen elværktøj Nye Ankomst

På lager


1 Sæt Skum Skære Pen 30W 25cm Elektriske Hot Wire Cutter Polystyren Skum Varme Skæring, Gravering Kuglepen 110-250V elværktøj

Funktioner:

Kutteren, varmer op hurtigt, meget nem at bruge.Det skærer skum glat og hurtigt, sæler kanterne rene, og efterlader ingen rester.Strømforsyningen har de funktioner, over-nuværende beskyttelse, over-nuværende beskyttelse og overophedning beskyttelse.Automatisk power-skåret efter overbelastning, øget levetid.Ergonomisk designet håndtag med røde start-knap, der gør det lettere at betjene, behagelig at holde.Perfekt til polystyren skum skæring, udskæring og skrive ord på skum.

Specifikation:

Model: AIK-50

Materiale: Nikkel-krom-legering

Vægt: 290g/10.2 ounce

Effekt: 30W

Normal temperatur modstand: 20

Maksimale temperatur modstand: 1500℃

Pen Punkt Længde: 25cm/9.8 tommer

Spænding: 110-250V

Stik Type: US Stik EU Stik, UK Stik, AU-Stik (Valgfrit)

Produkt Instruktion Oplysninger:

Der er nogle fejl i længden af pennen på grund af forskellige fabrik partier

Arbejdet uafbrudt i mere end 0,5 timer, accumulatively ikke mere end 2-3 timer

Pen strømforsyninger af forskellige længder, kan blive blandet.Hvert varme pen, der har sin egen magt.Blandet anvendelse er enten ikke varm, eller du vil brænde.

1. De varme rør af skære-pen kan kun være bøjet en gang, ikke flere gange, på et tidspunkt.Bøjning flere gange, på et tidspunkt kan forårsage brud

2. På grund af sin særlige struktur, skære-pen kan kun skære medium og low-density skum, og ikke kan skære andre materialer end skum.Det er ikke egnet til høj tæthed eller batch-skæring.

3. Kontinuerlig klipning, ikke overstiger en halv time, strømforsyning for at skære pennen er udstyret med en switch, og strømforsyningen kan forlænges efter skæring.

4. Vi vil magt på test igen før levering, så der vil være en let skum mærker på pen tønde, kan du være sikker på at købe

5. Hvis du har brug for at arbejde for lang tid, kan du vælge en desktop-skære maskine

Pakken Indeholder:

1 x Skum Skære Pen

1 x Power Adapter

Bemærk:

1. Rør ikke ved varme overflader.De tips vil blive meget varm under driften.

2. Den fortsatte drift, må ikke overstige 0,5 timer, og den samlede tid, må ikke overstige 2 til 3 timer

3. Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Ennovation.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

kr83.11 kr136.23

Del

Bærbare Water Sprayer, Blå Skær Pen, Skum Kniv, Skær æble Pen, Terraria Wire Cutter, Varmen Wire Cutter, Acoust Skum, Pen Snit, Cutter Skum, Poker Værktøj.

DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Certificering INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Skum
Mærke WALFRONT
Søg