2 Anmeldelser SKU: e10231

3G 4G antenne 4G LTE1800Mhz yagi udendørs antenne 3G ekstern antenne for 3g-antenne med N han stik til mobil signal booster

På lager


Installation

Bestemme antenne installation position baseret på et område række behov at dække, hold antennen mere end 3 meter over jorden for at undgå at blive påvirket af jorden objekt, der blokerer eller jorden bølge-refection.Jo højere den antenne, der er installeret, jo bedre fungerer de.

Rette position.Placer antennen, der sigter på det område, du ønsker at overføre/dække signal og fastgør antennen.Til maksimal effekt, skal du holde små tænder af antennen opad.Yagi Antennen har en god retning rør, som kan dække et bestemt område med forskellige vinkler; men den vinkel er forskellige på grund af forskellige numre af antenne-enhed.

Antennen er retningsbestemt transmission, der er egnet til udendørs installation i åbent område, som ikke gør det peger på et område, hvor der er intensiv blokering/masser af blokering, der vil få indflydelse på sin effekt.I mellemtiden, døre, vinduer og også vægge vil svække signaler, så skal du vælge high performance antenner, hvis du har lignende problemer.Hold antennen væk fra metal barriere, væg, og afskærmede netværk, som også vil påvirke signal at sende og modtage.

.

.

Denne Udendørs Yagi Retningsbestemt for 1800/1900/2100MHz Band Kun, Nem installation i bygninger

Denne Yagi antenne er kompatibel med alle 1800/1900/2100MHz trådløse luftfartsselskaber, stabil ydeevne

Denne Udendørs Yagi Retningsbestemt Antenne omfatter montering af dele til nem montering på enten en plan flade eller en pæl.

Denne Udendørs Yagi Retningsbestemt Antenne virker med alle større trådløse luftfartsselskaber, der opererer på 1800/1900/2100MHz.

Frekvensområde: 1710 - 2170MHz

Gain: 13dBi

Front to Back Ratio: større end 15dB

STANDBØLGEFORHOLD: Mindre end 1,5

Kabel-Tab: 0.12 dB

Lodrette Plan: 72°C ± 5°C

Vandret Plan: 76°C ± 5°C

Polarisering Type: Vandret

Stik Type: N mand

Kabel længde: 10 meter

Kabel Farve: Sort eller Hvid ( Sendt ud tilfældigt )

Nominel vindhastighed: 145 Km per Time

Arbejdstemperatur: -40°C ~ +140°F

1* 13dBi 3G 4G LTE1800MHz Yagi Antenne med N-hanstik og med 10 meter kabel

Om Betalingen:

1 Vi accepterer betaling fra Ennovation.dk acceptere Spærrede/ Kreditkort/ / Penge Booker !såsom Visa,WebMoney (benævnt WM), TT pengeoverførsler, Western Union, Qiwi wallet, Brasilien Boleto og så videre.

2 kontakt os, hvis du har problemer eller har brug for at ændre prisen, før din betaling,Tak

Om forsendelse:

1 Vi leverer til mere Alixpress ' s adresse.Du bedes kontakte os, før sending, hvis du har brug for at ændre din adresse/telefonnummer/Post nummer.Vi vil sende det efter confirme din adresse.

2 Vi vil arrangere, at varerne til dig inden for 1-3 arbejdsdage nomally.Check venligst tracking oplysninger på hjemmesiden: http://www.17track.net.Please bemærk, vil det tage 2-5 dage før tracking oplysninger kan ses online.

3 Service transittiden er leveret af transportøren eller udelukker weekender eller ferier.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen, 4 Kunde fra Rusland, bekræft venligst hvis dit fulde navn og leveringsadresse er komplet, det vil sige tre ord normalt.Fordi det afhænger af den russiske post ' s regel, den pakke vil blive samlet op normalt.Tak.

Om vores Service:

1 er Du velkommen til at kontakte os, hvis du har enhver problem eller har brug for hjælp med din ordre,vil Vi glade til at servicere dig,tak.

2 Du behøver ikke at åbne en sag for enhver kommunikation, hvis du utilfreds med vores produkter eller service, det er ikke nogen hjælp for dig og os, vil vi løse dit problem med det SAMME efter få din reqire, bedes du venligst forstå, mange tak!

3 Vi vil gøre vores bedste for dig.Men Nogle gange har vi besvare din besked lidt langsomt i weekend eller ferie.Vær venlig at forstå.Vi vil svare dig så hurtigt som muligt, efter at vi, der arbejder, skal du være tålmodig,kan Du kontakte os ved Whatsapp, Wechat, Aliwawa, Skype eller e-Mail hvis det er meget presserende,tak!

Om Feedback:

1 Din tilfredshed er vores største trøst, vi er altid forventer at tjene for dig!

2 Din kommentar og forslag er meget vigtigt for vores butik.Tag et minut til at efterlade en positiv feedback med detaljerede Sælger Rating af 5.

3 Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, Bedes du give os en chance for, at vi vil gøre vores bedste for dig.Tak for din bedes forstå på forhånd

kr101.42 kr215.81

Del

Sdr, Eksterne Yagi Antenne, Yagi Antenne, Antenne Vhf-tagi, Lipotech Gsm-booster, Radio Antenne 4g, 4g Antenne, 4g Antenne Udendørs, Kvindelige Yagi, Udendørs Tv-antenne.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Kabel Tab 0.12 dB
arbejdstemperatur -40°C ~ +140°F
Frenquency Udvalg 1710-2170MHz
Kabel Længde 10 meter
Nominel vindhastighed 145 Km per Time
Model-Nummer AM-DW01
Certificering INGEN
Ekstern antenne Yagi udendørs antenne
Udendørs antenne 3G 4G LTE1800Mhz yagi antenne
STANDBØLGEFORHOLD mindre end 1,5
Stik N Mand
Mærke AMTunnel
Forstærkning(dB) 13dBi
Søg