2 Anmeldelser SKU: e1036

Cykling Jersey 2020 Pro Sommeren Mænd Trøjer Cykel Shirt Trøje Åndbar Bicicleta Sportstøj MTB Maillot Ciclismo

På lager


Bemærk:

Du kan blande størrelsen af dig selv

Men du er nødt til at efterlade en kommentar i din bestilling

Som "XXL t-shirts og XL bukser"

-------------------------Gratis-------------------------

1. Shipping tid: 15-25 arbejdsdage Gratis forsendelse med post 7-15 arbejdsdage ved Hurtig Forsendelse (herunder DHL, EMS ...)

2. Vi forventer ankomsten af din vare til tiden, men da det er en international levering, shipping tid er meget afhængige af kurer virksomheder og lokale told (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol.Hvis der er et problem, der hidrører fra denne forsendelse, tøv ikke med at kontakte os.Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner

3. Overførslen omfatter porto, håndtering.

4. Den tracking nummer vil blive leveret kun for registrering forsendelse

5. Som regel klarer vi det inden for 5 hverdage, Når du modtager ordren.

6. Online tracking system, er som regel opdateret med 1-3 hverdage (dog ikke lørdag og helligdage) efter modtagelse af betaling.Sjældne genstande og store ordrer kan tage lidt længere tid.

----------------------- Vender tilbage -------------------

1. Hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt defekte, brudte eller misssing, PLS kontakte os inden for 3 dage efter levering.

2. I tilfælde af disse ubehagelige ting, vi håber, at køberen og leverandøren aktivt kan kommunikere for at løse konflikten på en fleksibel måde.Vi lover, at vi vil løse en tilfredsstillende løsning.

-------------------------Kontakt------------------------

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os frit, kan du sende os en besked til trademanager.Vi vil besvare dit spørgsmål i køen, de modtager.Hvis du ikke modtager et svar inden for 24 timer (eksklusive weekender og på helligdage), det betyder, at vi ikke kan modtage din besked.Please, hjælp mig med at spørge igen, mange tak.

I løbet af arbejdstiden, vil vi svare dig så hurtigt som muligt, hvis det ikke er den dag i ugen, skal du være tålmodig og omfattende til at give os lidt mere tid, ikke kun forlade neutral eller negativ kommunikation uden kommunikation, tak for deres samarbejde og forståelse.

-----------------------Regenerering--------------------

1. Hvis noget gør dig ikke tilfreds med det eller vred, så kontakt os direkte, inden de forlader kommentarer, vil vi gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du opfylder.

2. Hvis du er i overensstemmelse med den artikel, bedes du venligst hjælpe til at forlade en posive regenerering (5 stjerner) For os, det er en god support og meget vigtig for os

kr75.45 kr121.69

Del

Cykling-shirt Grønne Mand, Gymshark Shorts Mænd, Jersey Spexcel, Retro Pro Cycling Jersey, Bicycl, Cubrebotas Ciclismo, Cycl Jersey, Mtb Cykel, Belgien Cykling Gilet, Gyldne Garn.

Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Features1 Anti-hairing bold
Materiale Spandex
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke honu hurtigt
Lynlås Længde Fuld Lynlås
Features2 Anti-wrinkle, åndbar, komprimeret
Funktioner Åndbar, hurtig-tørrende, tætsiddende, sved-bevis
Anvendelse MÆND
Sæson Sommer
Model-Nummer shorts jersey
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
Funktion Åndbar
Ærme Længde(cm) Kort
Køn MÆND
Sport Type Cykling
Element Type Trøjer
Stof Type Strikket
Søg