0 Anmeldelser SKU: e10524

Vinter Nye Fjernbetjening, Varme Sokker Riding Kører Fiskeri Dobbelt-sidet Tre-niveau Termostaten Vinter Varm Varme Sokker

På lager


Bullet Punkter:

1、Fjernbetjening Varme: Det er lavet af carbon fiber komposit-materiale, der er bygget i 1900mA mikro-batteri, som kontrolleres af intelligente fjernbetjening, eller direkte kontrolleret af kontakten på batteriet.

2、Lang batterilevetid: Det batteri, der vedtager den høje sikkerhed 3.7V2200 høj kapacitet lithium batteri med dobbelt opladning og afladning kredsløb for at sikre, at varmen og den længste bruge tid på.

3、Nye Dobbelt-sidet Varme Modeller: såler af fødder er varme på samme tid, varmen er selv, fødder og hele kroppen er varm, blodet mikrocirkulationen er forbedret, og den tre-trins intelligent temperatur kontrol switch kan justere temperaturen af sokker.Den temperatur indstillingsområde er 38-55 °C.

4、Sikkert at Bruge: Det batteri, der har en opladning, afladning og short circuit protection kredsløb for at forhindre, at alle sikkerhedsmæssige risici.Den ekstremt lave, at produktets strømforbrug er aktivt at reagere på opfordringen i dag til miljøbeskyttelse og energibesparelse.Det har de funktioner, der er af praktisk varme, høj varmeudvikling og stærk varme bevarelse ydeevne.

5、Bredt Anvendelig: Vinter udendørs aktiviteter såsom fiskeri, vagter, skiløb, vandreture, osv., for mænd, kvinder og børn.

Specifikation:

Størrelse: one Size (øverste rør 28cm/11.02 i* bund længde 24cm/9.45 i*sokker bredde 8,5 cm/3.35 i) (fleksible)

Arbejde og opladningstid Instruktioner:

Arbejdstiden er 1 høj temperatur gear 5-6 timer, det andet gear midten temperatur gear er omkring 8-9 timer, den tredje gear, lav temperatur, gear, der er omkring 14-15 timer, og opladningstiden er cirka 6 timer.

Elektriske Parametre:

Feber sokker batteri spænding: 3,7 V

Feber sokker batteri kapacitet: 2200mA

Drift spænding: 2.9 V-4,2 V

Tillægsgebyr cut-off spænding: 4,2 V

Udledning cut-off spænding: 2.9 V

Batteri levetid: 500 cykler eller mere

Oplader Parametre:

Opladning mode: konstant strøm og spænding (CC/CV)

Temperatur ved opladning: 0 ° C ~ 45 ° C

Input: AC 100-240V 50/60Hz

Output: DC / 4.2 V 1200mA en opladning to

Packing Liste:

1*par varme krop sokker

2*lithium batterier

1*remote control

1*sæt oplader med kabel-opladning

1*manual

1*box

Forholdsregler:

1. Lad ikke børn røre batteri.

2. Hvis du har nogen ubehag i din krop, skal du tage fra den elektriske sokker med det samme og kontakte din læge.Børn og gravide kvinder bør konsultere din læge, før du bruger.

3. Produktet bør stoppes omgående, efter at den opfylder vandet, og det skal tørres, før det kan bruges.

4, med de sko med god varme, kan forbedre effekten af el-sokker.

5. Hvis sokkerne skal vaskes, bedes du venligst fjerne batterierne.Sokkerne kan vaskes i vand.Det anbefales at vaske dem i hånden.Hvis du har brug for at bruge maskinvask, kan du sætte dem i maskinen vaske posen, før vask.

kr300.69 kr345.65

Del

Basketball Sok, Fødder Varmere, Knæ Sok, Fødder Varmer, Ski Sok, Batteri Sok, Sok Sport, Opvarmet Batteri Varme Sokker, Kold Mand, Problemfri Sok.

Driftsspænding udvalg 2.9 V-4,2 V
Feber sokker batteri spænding 3,7 V
Sport Type Skiløb
Feber sokker batteriets kapacitet 2200mA
Finger-adskilt No
Køn KVINDER
Slange Højde Knæ-Høj
Søg