1 Anmeldelser SKU: e10742

LGBT-Hættetrøjer Kvinder/Mænd Rainbow Lesbiske, Bøsser, Sweatshirts og Hættetrøjer Mænd Kvinder Pullover Udskrive jeg Er Stolt af, For Du LGBT-Hættetrøjer

På lager


Velkommen Drop Shipping Og Engros!

Tak for at købe gaver i vores butik.Vær sikker på at inkludere dit fulde navn, adresse, så du kan modtage pakken med succes.

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os!vi vil svare inden for 24 timer.

Varm prompt: 1).Det er unisex style,både mænd og kvinder kan bære det!! 2).Måle dit faktiske Hættetrøjer Længde, Bryst, Skulder,...osv, sammenligne med vores størrelse tabel. 3).Vælg venligst det produkt størrelse i henhold til "Højde og Vægt Crosstab". 4).Bemærk, at 1-3cm adskiller sig på grund af manuel måling. 5).På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.Tak! !

Produkt Navn: Hættetrøjer & Sweatshirt

Stil: Afslappet, Fashion

1. Leveringstid : Før vi kan sende din ordre, vi er nødt til at forberede dine produkter, skal du gøre strenge kvalitetskontrol test og pakkes omhyggeligt elementer.Den tid, det tager at forberede dine varer til forsendelse er separat fra den leveringstid, men gør ikke bekymre dig, vil tiden ikke være lang.Tak for din forståelse!

kr70.09 kr97.35

Del

Rainbow Top, Gay Sex, Sweatshirt Y2k, Gay-sweatshirt, Dame Lgbt-hættetrøjer, Stolthed, Hoodi Kvinder, Rainbow Sweatshirt Women, Klud Rainbow, Harajuku Rainbow.

Ærme Stil Almindelig
Mærke aikooki
Materiale Bomuld
Hætteklædte Ja
For sæsonen Forår,Efterår,Vinter
for mennesker Kvinder/Mænd/Drenge/Piger
Type Pullovere
Stof Type Bomuld
Stil Casual
Stof Funktioner Åndbar ; Tryg ; Naturlig ; Blød
Produkt navn Langærmet Sweatshirt Trøjer
Mønster Type Udskriv
Ærme Længde(cm) Fuld
Model-Nummer mænd kvinder Hættetrøjer Sweatshirts toppe
Krave Hætteklædte
Item Pullover
Køn Mænd Kvinder Unisex
Tøj Længde Almindelig
Produktet stil Print Hætteklædte
Udskriv Hættetrøjer
Søg