2 Anmeldelser SKU: e10824

M12 HIFI High Power forstærker Audio Stereo hjem Bas-AMP Bluetooth-Vacuum Tube amplificador understøtter USB DVD-MP3-220V eller 110V

På lager


ByJoTeCH M12 HI-FI Bluetooth Vakuum-rørforstærker understøtter USB-effektforstærker, BAS hifi output 2 støtte 220V eller 110V

Resumé: M12 Lyd rørforstærker fine tætte, levende farver og med et strejf af ekstravagance, lyd renhed og gennemsigtighed, giver en behagelig konsistens, HVIS high density solid pan ved Kirken rig lyden fra , bredt lydfelt med en bred vifte af audio-visuelle fremstilling af en stærk følelse af krop, stemme og melodiske lyd, giver en følelse af elegance og fuld lyd følelse af at høre, lå glat stræk, styrke, hastighed og meget lav frekvens elastisk føle sig godt om .Funktioner: USB MP3-musikafspiller Understøtter Bluetooth-play musik Understøtter SD-Kort, spille musik USB MP3-musikafspiller: Støtte musik-formatet WMA / WMV / MP3 / APE / FLAC andre formater musik-S pecial funktioner: usb-understøttelse høj kvalitet musik-formater, spil, bluetooth 4.0 audio receiver, support, computer, telefon afspille musik , der er længst støtte 5-10 meter.

Bemærk:

Standard spænding for dette produkt er 220V, Hvis dit land, spænding 110V, Du har brug for at tilføje en spændingstransformer.

Hvis dit land ikke er spænding 110V, skal Du vælge 110V løsning, vil Vi tilføje en spænding transformer til din pakke.

Dette er spænding transformer

220V : 1 x Forstærker

1 x audiokabel

1 x brugervejledning

110V : 1 x Forstærker

1 x audiokabel

1 x brugervejledning

1 x Spænding transformer

Kære køber, ByJoTeCH Handel Inc.få Professionel online butikker,engros-og detail-salg af forskellige former for Elektroniske Produkter, der er fremstillet i Kina.Vi vil gøre vores bedste for at servicere dig.Vores formål er at Gøre vores Bedste for at Servicere Dig om, at Alle Elektroniske Produkter, som du har brug for.Vi lover at levere den højeste sats af mængde og pris.Ærlig og kvalitet er vores business-princippet.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside Eller Kina EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

1. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

1. Defekte varer SKAL rapporteres til os inden for 7 dage fra den dato, der er modtaget.hvis tid i løbet af 7 dage,vil det anses for BRUGT, og vi vil IKKE udstede en refusion eller udskiftning.

2. I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

3. Ved modtagelse af pakken i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør.Vi vil refundere din penge betalt fuldt ud.Efter både køber og sælger annullere transaktionen på Systemet.

1. Alle Elementer afhænger af, har 24 måneders Fremstilling `s Garanti (bortset fra varer som er beskadiget eller misbruges efter modtagelsen) Tilbehør leveres med en 3-Måneders Garanti.

2. Hvis nogle elementer der ske fejl under brug, skal du fortælle os den specifikke årsag og beviser for at bevise, at det er et problem element.Så vil vi sende den nye vare til dig og præsentere, hvordan at reparere det gratis.Forsendelses omkostninger er forsynet med både sælger og køber i halve.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Vi har et team til at støtte vores kundeservice, og give dig med installation guide, så er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Kontakt med os: 1\ køber Besked I din ordre 2\ E-mail:

Bud Med Tillid!

Dear sir/ fru Tak for din ordre.Vi gør vores bedste for at servicere dig.Vi kan forsikre, at produkter blev testet før afsendelse.Men på grund af den lange afstand levering, var det muligt at modtage beskadigede varer.Hvis du finder de produkter, ethvert problem.følg venligst kundeservice proces( bagsiden af kortet) for at få hjælp, vil Vi hjælpe dig med at løse problemet på én gang.Hvis købet er perfekt, bedes du give os positiv feedback med 5 stjerner i 7 dage, viser nogle af billederne vil være bedre.Så vil vi sende dejlige og spændende gaver til dig for tak.Venligst forlade din besked for at fortælle, hvilken type gave du kan lide, og vi vil levere varen til dig, og mærke den tracking nummer inden for 48 timer.Hertil kommer,at hver måned, vi vælger 50 heldig gamle kunder med positiv feedback inviterer til en gratis oplevelse af vores butik ' s nye produkter.Med venlig hilsen

kr1 187.83 kr1 414.11

Del

V Rør Forstærker, Hifi-fet Forstærker, Lz Hifi, Lille Tube Preamp, Audio Bil, Modul Forstærker Bestyrelsen, Fi Forstærker Hifi, Amplifi Audio, Amp Mini, Pure Audio Forstærker.

Vægt 7.5
Maksimal Effekt Per Kanal 80W
Spænding 110V / 220V
Model-Nummer M12
Mærke ByJoTeCH
Pakke Ja
Stil Rør Forstærker
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kanaler 2 (2.0)
Søg