3 Anmeldelser SKU: e10836

Mode nye trykte løs casual kortærmet skjorte i stor størrelse printet skjorte bluse

På lager


Attention Please: Til transport behov, den kjole, som du har modtaget, vil have en fold fænomen.Vær venlig ikke at bekymre sig, i denne fold situation vil forsvinde, efter første gang du klar eller strygning. !Om farven: Billeder er kun prøver til reference.På grund af begrænsninger i fotografi og de uundgåelige forskelle i skærm indstillinger, de farver, der vises i billedet, kan det ikke svarer 100% til de i selve elementerne. !Om størrelse: Alle dimensioner er målt ved hånden, der kan være 2-3cm afvigelser.Venligst ignorere tag størrelse kommer med kluden.Tag størrelsen nogle gange kan være en større end vores beskrivelse størrelse, fordi de er for Kinesere.Vi er 1 eller 2 størrelser mindre end de Europæiske og Amerikanske folk.

Om Feedback, Vi er en online butik, er din feedback er meget værdifulde for os.Når du får de elementer, du kunne tjekke alt om det omhyggeligt.Hvis du er tilfreds med vores varer, vi vil sætte pris på, at du kunne give os en positiv feedback.OG GIVE OS 5 STJERNER.Hvis du tror, at vi er nødt til at forbedre noget, det er meget venligt af dig at give os en mulighed for at løse problemet, inden du forlader en negativ feeback.Vi mener, at der er en fornuftig løsning.Takket være en masse!Har en dejlig Shopping dag.

kr53.85 kr91.26

Del

Ennovation.dk Kontakt Frankrig, Fremmede Pink, Sengetøj-stribe Bluse Kvinder, Kpytomoa Vintage Bluse, La Bluse Kvinder, Sort Bluse, Bluse Med Blomster, Global Bluse, Dg Bluser, Mesh øverste Xxl.

Materiale Polyester
Sæson Forår/Efterår
Stil Casual
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ærme Længde(cm) Kort
Mønster Type Blomster
Ærme Stil Almindelig
Tøj Længde Almindelig
Køn KVINDER
Søg