3 Anmeldelser SKU: e10907

70cm /27.56 i Bedste Salg Smukke Torv Cucurbit Flaske Bud Tulip&Ottekantede Balkon &Have Konkrete Præfabrikerede Forme Baluster

På lager


For At Placere

1. Vi sælger 70cm(27.56 i) færdigstøbte balustre i denne side.Hvis du synes, at vi har nogle andre specifikationer vedlagt denne betydninger der er andre specifikationer til rådighed.Spørg os, hvordan at bestille dem, når du kan lide dem.Eller besøg vores BUTIK HJEM for at se flere muligheder. 2. Tag din ideelle højde i betragtning sammen med baluster højde og jernbane bredde. 3. Venligst forlade dit FULDE NAVN, telefonnummer, pas oplysninger (russiske venner) og skat oplysninger (Brasilien venner), når du afgiver ordren.De kurerer skal thenm at kontakte dig, når de laver levering eller vi har måske brug for dig bekræftelse, når vi modtager ordrer. 4. Du skal BEMÆRKES, at de færdigstøbte jernbane er nødvendigt byggeri.Og det skal købes SEPARAT. 5. Hvis hjørner/ krydser er nødvendige for byggeri, bestil venligst særskilt.

Dimensioner

Du skal bemærkes, at den højde, vi har nævnt her omfatter ikke den del, der forbinder til toppen og bunden skinner.Der er en 3cm forbindelse bør gå med den øverste og nederste åbning.Specifikation af de enkelte styles kan varierer, så spørg os, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Spænde Fastgørelse

Bare en rotation af spænder, du kan samle eller adskille formen, nemt at indhente og effektiv konstruktion.Bemærkninger: 1. Skal du fastgøre spænder i den MINDRE ende. 2. Plast kan bæres ud som dagene går, hvis du opdager, at de spænder er brudt, kan du bruge en stål wire eller M8 skruer i fæste.

Byggeri Vejledning:

1. Vi vil tilbyde gratis undervisning via video-konferencer eller ved at sende dig PPT vejledning. 2. Alle baluster konstruktion skal vedhæfte stål (#6, #8, #10 og #12) i midten af det indlæg, som understøtter, at vi ikke anbefaler at bruge konkrete alene.

Om Os

Med 10+ års erfaring i konstruktion værktøjsfremstilling og en komplet samling af forme, vi er overbeviste om, at vi kan give dig en one-stop-stop, og løse alle de spørgsmål.Vi kan ikke garantere, at formene kunne bruges til mere end 1000times eller 10+ år.Men vi er overbeviste om, at vi tilbyder en rimelig pris med den bedste kvalitet.

kr109.52

Del

Blomst Tulip, Kolonne Roman, Balkon Skærm, Jardin, Silicone Mold Knopper, Balkon Urtepotte, Støbeform Til Haven Plast, Grænsen Haven, Haver Potter, Fenc.

Rammen Efterbehandling Ikke Coated
Model-Nummer PC-7001~YD-070
Anvendelse Havearbejde Og Balkon
farve off white
Beskrivelse 70cm /27.56in
Type Hegn, Espalier & Gates
Brug Præfabrikerede Baluster
Materiale ABS
Funktion Vandtæt
Pres Behandlet Træ Type Naturen
mønster Square Cucurbit, Bottle, Bud, Leaves, Horn, Tulip & Octagonal
Ramme Materiale Plast
Søg