0 Anmeldelser SKU: e10942

Professionel Motorsav Gear Gearbo Guide Plade Chain Motorsav Til KM 73-130 Serie Pole Så Universelt Værktøj til Træbearbejdning

På lager


Professionel Motorsav Gear Gearbo Guide Plade Chain Motorsav Til KM 73-130 Serie Pole Så Universelt Værktøj til Træbearbejdning

Dette er et multifunktionelt pole beskæring så tilbehørssæt, der er let at installere og bruge, det kan også forbedre effektiviteten.Kom og prøv det.

Funktioner:

Passer til STIHL HT73, HT75, HT100, HT101, HT130, HT250, KM90, KM110, KM130 pole så.

Lavet af fin kvalitet metal og plast, nem at bruge og installere.

Olie flaske er mærket med en maksimal og minimal værdi for praktisk brug.

Det har en lang levetid, er et perfekt tilbehør sæt til pole beskæring så.

Specifikationer:

Materiale: metal+plast

Farve: orange+sølv

Gear gearkasse stik diameter: 26 mm / 1,0 i

Gear gearkasse type: 26mm 9 tænder, 26mm 7 tænder (valgfrit)

Guide plade-længde: 340 mm / 13.4 i

Gear gearkasse vægt: 588g / 1.3 kg

Styreplade vægt: 419g / 0.9 kg

Kædens vægt: 143g / 5.0 ounce

Pakke størrelse: 370 * 160 * 90mm / 14.6 * 6.3 * 3.5 i

Pakke vægt: 1155g / 2.5 kg

Bemærk:

Du bedes venligst bekræfte spline form af maskinen, før du køber.

Pakke liste:

1 * Gear Gearkasse

1 * Styreplade

1 * Kæde

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Ennovation.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Ennovation.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

kr119.92 kr171.27

Del

Fixman Professionelle Værktøjer, Km Motorcykel, Motorsav Clutch Drum, Km Værktøj, Batteri Motorsav, Motorsav Benzin, Gas-pol Så, Motorsav Startline, Rail Så, Motorsav Gasolin.

Model-Nummer motorsav
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Søg