1 Anmeldelser SKU: e11024

Ultra-tynde flip cover phone case for Samsung Galaxy S20 FE 4G 5G 6.5" Wallet-style læder taske Retro Mat TPU indre

På lager


Ultra-tynde flip cover phone case for Samsung Galaxy S20 FE 4G 5G 6.5" Wallet-style læder taske Retro Mat TPU indre

Produkt beskrivelse

1. Sammenlignet med almindelige mobiltelefon tilfælde, dette produkt er lettere og ligner en mat effekt.

2. Produktet har en magnetisk spænde, der bedre kan beskytte telefonen, når telefonen sagen er lukket.Men dette er ikke en smartphone tilfælde.

3. Telefonen sag har tre kort slots og en forandring card slot (se beskrivelse for yderligere oplysninger), som er nem at bruge.

For at bevare oplevelsen af at bruge, skal du ikke lægge alt for meget for at undgå forlegenhed, at telefonen tilfælde ikke kan lukke tæt.

4. Den indre skal af telefonen er, TPU, blødt materiale, der bedre kan beskytte telefonen.

På grund af den lange leveringstid på pakken, den indre skallen kan være lidt deforme på grund af transport-ekstrudering,

og det vil vende tilbage til sin oprindelige tilstand efter en periode at bruge.Du kan være forvisset om, at dette ikke er et problem med kvaliteten.

5. Så vælg den rigtige køb i henhold til din mobiltelefon model.Hvis du ikke kender din telefon-model, skal du kontrollere telefonens model i indstillinger på din telefon.

6. Vi gør det ærligt.Hvis vi gør noget forkert, jeg håber, du kan sende os en besked og vi vil rette det så hurtigt som muligt.På samme tid, vi også ønsker at blive behandlet ærligt.

Med hensyn til emballage.

1. Hvis du vælger den "Sag" option, vil pakken indeholde en mobiltelefon tilfælde.

2. Hvis du vælger "Sag tilføje Glas Film", vil pakken indeholde en mobiltelefon tilfælde + 1 stykke hærdet glas skærm protektor

(hvis det er en buet skærm, mobiltelefon, screen protector vil være en full-cover glas-folie).Vi vil pakke det i en skum boks.

kr47.21

Del

Samaung S20 Fe-sagen, Samsong S20 Fe, Tilfældet For 71, S10e Tynd, Peint Penalhus, S21 Ultra, Galaxsy S20 Fe-sagen, Sagen S21 Ultra, Samsing Galaxy S20 Sag, Coque Samsung A20e Sag.

Kompatible Mærker Samsung
Funktion Med Pocket Kort
Kompatibel Samsung Model Galaxy S20 FE
Design Almindelig
Funktioner Mat Retro Ultra-tynd Tegnebog Flip taske til Samsung Galaxy S20 FE
Størrelse 6.5
Mærke azns
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Wallet Case
Søg