0 Anmeldelser SKU: e11071

12pcs Dental Regulering Membran Ventil til Tandlæge Stol Enhed Vandet Kontrol

På lager


12pcs Dental Regulering Membran Ventil til Tandlæge Stol Enhed Vandet Kontrol

100% helt nye og høj kvalitet

Packing Liste:

12pcs

Smile dental tilbyder en bred vifte af populære produkter til de laveste priser rundt omkring.

Med vores mange butikker på Ennovation.dk vi tilbyder i øjeblikket mere end en halv million top-mærkevarer til rock bottom priser.Og alle vores produkter er helt nye, og direkte fra producenten.Kombineret med vores løfte til total kundetilfredshed og ndustry-bedste levering og returnering politikker, kan du altid købe med tillid hos Smile Dental!

I øjeblikket kan du betale med Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card , WebMoney og bank overførsel.Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Ennovation.dk i fremtiden.

Indtal venligst din anmodning på Ennovation.dk, når du betaler for.

Alle særlige ønsker kan ikke accepteres efter 48 timer efter betaling, fordi de fleste af ordrer vil blive behandlet med det samme og samme dag afsendt.

De elementer, du har bestilt, vil blive sendt ud inden 1 arbejdsdag ved China Post, Luftpost, når din betaling er klar.Ankomsttidspunkt er 5-20 dage til Usa normalt.

Vi sørger for at afsende vare inden for 1 arbejdsdage.Dog, du har købt varen fra modsatte side af jorden, så det kræver en lidt længere tid at levere.Vær sted, for kun hvis du er enig med den shipping tid og alle de vilkår nedenfor.

Told er forpligtelse og ansvar for en borger i dit land, så køber bør være ansvarlig for eventuel skat og told omkostninger.Generelt, forsinkelse eller manglende levering, er nogle gange forårsaget af politik af forskellige skikke.For eksempel, Laser Pointer er uacceptabelt i nogle lande.Derfor, vær venlig at dobbelt tjekke din lokale skikke, politik grundigt igennem før køb.Eller, vi vil IKKE være ansvarlig for nogen form for manglende levering relaterede destination told spørgsmål.

Tjek venligst pakken og de elementer, der omhyggeligt efter modtagelsen.

Guide til beskæftiger sig med problemer, som bellow:

Kontakt os for nærmere oplysninger ved besked, e-mail eller handel krybben.

Undersøg pakken og post omhyggeligt.

Tjek venligst pakken og post omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

Hvis du ikke opfylder den varer,er du velkommen til at kontakte os i god tid,og sender besked først, før du forlader negativ og neutral feedback eller åbne enhver tvist,vil vi svare inden for 24 timer, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse det spørgsmål, indtil du er tilfreds!

Din feedback er MEGET vigtig for os!!!Hvis det ikke noget problem, venligst forlade os 5 starpositive feedback.

kr40.89 kr60.11

Del

Esp8266 Sensor Skjold, Dental Ejector, Kontrol Sofa, Dental Enhed, Gummi Membran, Membran Kontraventil, Stol Dental, Dental Suction, Membran Karburator, Pude Dental.

Mærke GREATLH
Råvare Kvaliteten Certificering ce
Søg