0 Anmeldelser SKU: e11089

Silke Og Cashmere Tæppe Tørklæde Sjal Kvinder Vinteren Store Torv Varm Pashmina Wraps Foulard

På lager


Materail: 70% Cashmere +30% Silke

Størrelse: 135x135cm (+-3cm)

Kant: Hånd-Rullede Kanter

Package : opp taske

Forsendelse

1. Alle varer vil blive sendt inden for 3 arbejdsdage .Den shippng tager omkring 10-35 dage af kina post, luftpost,EMS for 5-8days,DHL for 2-5 dage.

2.Forsendelse Omkostninger: Klik på "Forsendelse og emballage" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

3.Told: Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe

Hvis du har budt på mange punkter fra os i en tid , vil vi kombinere dine forsendelser og giver dig en lille rabat.

Hvis det produkt, du har modtaget, er beskadiget, bedes du tage aphoto af den og sende til vores e-mail.Hvis produktet er meget beskadiget, en fuld refusion eller en ny udskiftning er ok.Men udskiftning skal du til at byde en anden post fra os ,så vil vi sende dem til jer sammen.Ellers er du nødt til at betale for forsendelse af denne udskiftning

Feedback:

Alle de positive feedbacks er værdsat .

Hvis du er tilfreds med vores service og produkter, kan du efterlade os en positiv feedback.Og vi vil gøre det samme for dig.

Hvis du har problemer, bedes du kontakte os først, i stedet for at lade negativ feedback.Bare en negativ eller neutral feedback, vil ikke løse problemet.

Stole på os, at vi kan løse problemet med en satisfational måder.

kr486.62

Del

Pige Sjal Varm, Pashmina Kvinde, Silke Tørklæde, Tørklæder Kvinde Vinter 2020, Faux Pashmina Tørklæder, Cashmer Tørklæde, Tørklæde Vinter, Tørklæde Af Silke Kvinder, Pels Tørklæde Kvinder Cashmere, H Logo Tæppe.

Navn På Afdeling Voksen
Tørklæder Type Tørklæde, Et Sjal
Model-Nummer 101205858
Element Type Tørklæder
Mønster Type Udskriv
Funktion Holde varm
Pakke Opp taske
Størrelse 135x135cm(+-3cm)
Tørklæder Længde 100cm-135cm
Køn KVINDER
Materiale Cashmere
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke SKWJX
Stil Mode
EDGE Side Rullede Kanter
Søg