0 Anmeldelser SKU: e11210

JUNXIN Crystal Geometriske Lys Blå Ring Vintage Bryllup Ringe Til Kvinder White Gold Fyldt Mode Smykker Gaver

På lager


Metal: Hvidguld Fyldt

Største Sten: CZ

Vægt: Ca 5g

Ring Størrelse(US Size): 8/9/10

Gave til: Kæreste,din Kone&Mand,Kæreste&Kæreste

Pakken indeholdt: 1 ring & gaveæske

Guld Udfyldt Smykker er et solidt lag af kvalitet guld varme, der er bundet til en intern juvelerer metal..Det har alle de gode egenskaber af massivt guld smykker.Det er meget langvarig, og hvis taget sig af, vil vare et helt liv.Venligst forskning Guld Fyldt Smykker på internettet for at finde ud af mere information om denne store nyt produkt.Må ikke sammenligne guld fyldt smykker til belagte smykker, da der ikke er nogen sammenligning.

1.vi sender alle vores varer til hele verden inden for 48 timer ved china post, der er registreret mail/ePacket/kina post almindelige lille pakke/DHL/EMS.

Shipping måde afhænger samlede penge af din ordre

2. Nogle gange kan det tage op til 4-7 uger på grund af strenge brugerdefinerede Kontrol.

3. Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse.

5.Efter send til post(vis venter køber modtager varen), kan Vi ikke ændre adresse længere,så tjek venligst adressen før det.

6.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

1) Hvis produkter er ikke samme som desription eller beskadiget i transit.Kontakt os inden for 7 dage og tage et foto ,vil Vi gensende eller refundere pengene til dig.

2) For enhver årsag, du er ikke tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er nødt til at betale for shipping pris

3) Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked under denne henblik på Ennovation.dk eller ved Trademanger, vil Vi svare dig hurtigst muligt

Hvis du har andre spørgsmål, eller vil have flere oplysninger om nogen af vores produkter, så tøv ikke med at kontakte mig på min trademanager .Men hvis du får det, når du modtager varen, Hvis du ikke er tilfreds med dette, bedes du venligst kontakte mig først, og jeg vil løse spørgsmålet med din tilfredshed , inden de forlader feedback

kr53.48 kr66.87

Del

Bms 7s 120ha, Bar 43uj6565, Taske Walletid, Bmw M43 Pumpe, Kæmpe Forbuddet Kpop, Baby Beregne, Bmw Kostumer, Taske Kvinder 46, Booksew 5pcs.

aneis vintage retro Antik /Unikke /Charmerende
Store Ringe til Kvinder bague femme
Model-Nummer RW0019
Stil Trendy
aneis feminino Boheme
Element Type Ringe
Form\mønster GEOMETRISKE
Indstilling Type Bens Indstilling
bijoux damer/kvinder/mænd/Bohemian
sons of anarchy ring østrigske krystal ringe
joyeria sterling sølv smykker
Lejlighed Engagement
Overfladen Bredde 8mm
Ringe Type Bryllup Bands
Materiale Cubic Zirconia
Mærke JUNXIN
oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Køn MÆND
Metal Stempel 10KT
Bøde eller Mode Mode
Metaller Type Hvid Guld Fyldt
Søg