1 Anmeldelser SKU: e112623

W390 lcd-skærm Til Sony DSC-w390 skærm kamera reparation Tilbehør gratis fragt

På lager


Tips

1: Vi kan varmt fortælle dig, før du køber produkter, kan Du bekræfte den korrekte model, du køber, skal du bekræfte det udseende, beskrivelse og billede , Så er konsekvent at købe .Hvis du har fundet, at de modeller og billederne gør ikke enig med sælgeren, beskrivelse, kontakt venligst kundeservice for at bekræfte klart, inden du køber, for ikke at forårsage spild af tid og penge.

2: Vores butik sælger af digitale kameraer, kameraet motion, antenne kamera, kamera dtones, og alle DSLR Kamera og tilbehør , hvis du ikke kunne finde de produkter, du har brug for i vores shop, bedes du kontakte vores online kundeservice, vi vil hjælpe med til at hele dit hjerte og sjæl.

3: Efter de dele, du køber kvalitet problemer, kan du kontakte online kundeservice først, vil vi give gratis teknisk support.Lader slove svigt problemer sammen .

4: Når du køber produkter, skal Du være opmærksom på logistik oplysninger, kan du nødt til at afhente din pakage person i en rettidig til den lokale post, hvis du ikke har tid til at gå til den lokale post, den pakage vil blive returneret tilbage til Kina, Købere gå til postvæsenet på tid i person til at afhente din pakage med dit tracking nummer , tak for din opmærksomhed.

W390 lcd-skærm Til Sonyy DSC-w390 skærm kamera reparation Tilbehør gratis fragt

kr79.10

Del

G09, Sj7, Lcd-sony A77, Hx50 Lcd -, Kamera Stepper, Lcd-sony A58, Time Lapse Timer, Vinkel Selfie, Munitor, Oplader Til Sony Handycam.

Kompatibelt Kamera Stil Point & Shoot Kameraer
Mærke FUNIPICA
Touch-Skærm No
Kompatible Mærker For Sony
Ny Eller Brugt 90% nye, der anvendes,har små scrach på cover glas.
Model-Nummer w390
Certificering INGEN
Oprindelse JP(Oprindelse)
Pakke Ja
LCD-Kit Ja
Søg