0 Anmeldelser SKU: e11349

12Designs/set NewYork Stencils til at male Børn tegning skabeloner Plast yrelser baby hot legetøj til children128x128x0.6mm

På lager


Livet på NewYork stencils er perfekt til tidlig undervisning for børn.Plastik tegning stencils til kids12 designs pr masse.Diverse designs omfatter 12 typer af scener på NewYork.En sjov kunst & håndværk aktiviteter for hjemmet eller i skolen.Sjovt mere!

Product feature:

Høj kvalitet plast, nem og sikker at bruge

12 typer af søde designs, flot farve indrettet, tiltrække børn til at lære

Kan vaskes nemt, og kan genbruges

Gode børn, tidlig pædagogisk legetøj

Produkt detaljer:

Materiale: PP

Størrelse: 128x128x0.6mm

Package: 12pcs/masse

Vægt: 100g/masse

Design: livet på NewYork

Betaling:

Vi accepterer alipay her, og alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

Køber har selv ansvaret for alle moms/told opkrævet i dit eget land, og enhver forsikring er nødvendig, og alle yderligere told gebyrer.

Forsendelse:

1. Forsendelsen er som regel via Kina Post Air Mail.Vi vil skrive "gave" på din pakke og erklære lille værdi i henhold til mængde eller størrelse på pakken.Hvis du har brug for at erklære, at den sande værdi til din lokale custom house,kan du indtale din besked, når der er betalt.Og vær opmærksom, hvis du vælger at gå af Sverige Indlæg, vil det tage 15 arbejdsdage til at vise på nettet, da levering dagen, for Sverige Indlæg skal første skib til Sverige Post Center i England.Så det kan vises på nettet.Kina post, luftpost, altid tager 3-5 dage at vise på nettet.

2. Forsendelse af Kina Post, luftpost, at den gennemsnitlige leveringstid er omkring 15-25 dage, men nogle gange er du nødt til at vente omkring 30-45 dage. 3.Instruktion: leveringstid afhænger af købers fortoldning tid eller Force Majeure.Hvis køber ikke modtage varer i lang tid, håber vi køber kan kontakte din told eller lokale posthus for at få varer snart.Og kontakt os for at udvide bekræftelse tid af din ordre.

4. MEGET VIGTIGT :pls gøre bekræfte dit navn er dit fulde navn og din adresse er korrekt, når du bestiller,så at din pakke kan være deliveried normalt, og på tid.

RETURNERER:

1 Alle vores produkter er kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.

2 Vi er 100% Tilfredshed Garanti på alle vores kunder, Bør du finder nogen problemer med vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os inden 7 dage efter modtagelsen af varen.Vi vil løse dit problem med venlig hilsen.

3 Kundeservice er meget vigtig for os.

Kundens Feedback:

Vi er en leverandør, der holder trofast holdning til at servicere vores kunder, vores håb er, at lade vores kunde få vidunderlige produkter og service fra os.Din tilfredshed er meget vigtig for os, og det er vores ære at få god feedback fra dig.Så hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade en "PERFEKT 5 STJERNER" og efterlade os en positiv feedback.

kr39.30

Del

Dog Stærke Bolde, Stranden Bukser Roxy, Barn Mad Skimmel, Dog Bed Xxl Heat, Stranden Bukser Elmo, Barn Deco Anniv, Børnenes Græskar, Hund Bed Xl Large, Sagen S8 Handebol.

farve Som billedet
Køn Unisex
Materiale Plast
Klassificering Kopiering Notebook
Mærke Intingdo
Type Tegnebrættet
Aldersgruppe > 3 år
Plast Type PP
Advarsel 3 År
Model-Nummer sten10
Søg