0 Anmeldelser SKU: e11363

H15 LED Pærer 72W 8000LM bilforlygte Lys Dag tid Kører Lys for Ford Kuga Golf 7 Mazda CX-5 Audi BMW 6000K 2stk

På lager


Specifikation

Produkt Navn: H15 LED Bil Forlygte Pære

Input Spænding: DC 12V/24V

Lyskilde Model: COB Chip

Input Strøm: 36W/pære, 72W/sæt

Lysstrøm: 5000Lm/pære, 10000Lm/sæt

Betragtningsvinkel: 360 graders

Bil Forlygte: H15 LED Pære

Vandtæt Sats: IP65 Vandtæt

Farvetemperatur: 6500K Hvid

Levetid: >50000hrs

Forlygte Pære: 10 stykker H15 LED Pære

Arbejdstemperatur: -40 til +90

Ansøgning: Bil LED H15 Forlygte Pære til 12-15 Audi A6/11-16 Benz A180/12-13

Benz GLK300/2013 Benz A260/2014 Benz GLK260/12-16 Volkswagen Multivan

Garanti : Et år med garanti Package : 2 stykker (1pair) Bemærk!!! - Dette LED-Pærer kan arbejde med de FLESTE køretøjer uden fejl, men for nogle Europæiske biler(som Audi, BMW, Dodge), dette Forlygter kan ikke lyser eller flimrer første installation, kan det kræve at installere dekoder til at undgå fejl-kode eller blinker.Hvis du ikke er sikker på, om det passer til dine biler højre.Vi yder et års garanti på dette punkt af lys.Hvis der er problemer med kvaliteten, kan du kontakte os for at afgøre problemet med pærer, vil vi hjælpe dig med at re-udstedt en ny pære.

Forsendelse Info

Forsendelse & Customs spørgsmål

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren.Vi vil sende varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført.Bemærk venligst, at prisen er ikke inklusiv told og MOMS/MOMS.For mange lande er der måske købere bliver nødt til at betale told skat.Vær venlig ikke at forveksle forskellen mellem fragt og told skat, og ikke forlade negativ feedback til grund, at told-skat.Tak for din forståelse og støtte.PS: Rusland, USA, AU ingen told skat.

Garanti & Reklamationsret

Vi tilbyder 1 måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12 måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed,bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback

Din tilfredshed og positiv feedback er meget vigtig for os.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, bedes du kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

kr50.56 kr97.23

Del

Bmw F30, Blade Fusion, Fokus-modellen, H15 Oled, Volkswagen Golf R32 Interiør, Ford Fusion Led Døren, Kuga, Mazda 3 Toy, Lys Forlygte-ford Focus, Golf 7 Led Forlygte-systemer.

Lysstrøm
Arbejdstemperatur
Mærke DukallSon
Arbejder Spænding
Beskytte sats
Watt Wattage
Bil Model universal bil modeller
Effekt
Farve Temperatur
Ansøgning
Spænding 12V
Bil Mærke universal bil modeller
Søg