3 Anmeldelser SKU: e11457

Skræl Og Stick Tapet 3D Træ Planke Brun/Hvid/Blå Vinyl Selvklæbende Kontakt tapeter Brusebad Væggen i Hjemmet Indretning

På lager


Mere Foretrukne Produkter

> DiQiu Cun Eksklusive Tapet. > Vi tilbyder en bred vifte af forskellige baggrund.Mere Unikke Designs Klik Her ↓↓↓

Hvordan At Installere Selvklæbende Tapet

Kære venner, velkommen til DiQiu Cun Butik.I vores lille shopping center, kan du sinke dit tempo og har et godt kig på følgende detaljer, fordi efter at have læst dem, måske er din dejlig shopping tur i dag, vil starte fra dette øjeblik.Bedste ønsker!

Produkt beskrivelse

Produkt : Vandtæt Træ fiber 3d Tapet Selvklæbende Materiale : Vinyl selvklæbende Tapet Produkt Størrelse: Som opions vis 45cm*100cm/1.47 ft*3.28 m ≈0.45㎡ 45cm*300cm/1.47 ft*9.84 m ≈1.35㎡ 45cm*600cm/1.47 ft*19.68 m ≈2.7㎡ Farve : Som billeder viser Feature : selvklæbende (Nederst har lim, bare skræl og stok), Vandtæt, Aftagelig,Let at Rengøre,Anti-Olie-Funktion : Møbler, renovering, indretning, vandtæt, støvtæt, installeret overflade kan rengøres med vand direkte.Brug for:Stue,Soveværelse,Køkken,Bord,Skrivebord,Møbler Osv.

Venligst Noter:

1. Farve toner kan variere på grund af belysning i rummet, billeder på væggen, men kun til referenceformål. 2 .Det anbefales at købe nok mængder på én gang at sikre, at de kommer fra samme parti, så som at undgå farveforskel i de næste tilbagekøb. 3.Baggrund du vil modtage, kan have nogle rynker på det, eller begge ender, men det gør ikke effekten på udkig efter limning på væggen. 4.Det tapet, som du vil modtage, kan have nogle rynker, eller begge ender, fordi den pakke, der vil være på vej i lang tid, men det vil ikke påvirke udseendet efter stikning til væggen. 5.Hvis du køber mere end 1 meter, vil vi sende alle af den mængde, der i en rulle, så det er praktisk for din DIY derhjemme.Please don' t misforstår vi sende mindre, fordi vi er ærlige sælger.Det er normalt inden for det område, of1-3cm.Du kan være sikker på at købe.

Produktet

Multifunktions -

DIY er til rådighed!Hurtig og nem at installere - bare skræl og stick!Vores peeal og holde tapet er mouldproof, og fugt-bevis.Perfekt til både lejere og boligejere!

Reel demonstration af produktet

Hvordan At Pakke

Kære venner, vi bruger super tyk boble poser til at pakke de produkter, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt de produkter, der vil blive beskadiget, eller ramt på den måde, så kan du købe med tillid.

Før Og Efter Emballering

Den Pakke, Du Har Modtaget

Steder, der er Egnet Til Tapet og Steder, der er Uegnet For Tapet

Forsendelse

Din ordre vil blive afsendt inden for håndtering tid med tracking nummer.Kontakt os venligst for hurtigere forsendelse, hvis du har akut brug for af parcellen.Der kan være mere eller mindre forsinkelse, da Det er oversea shopping,kan du overveje din indretning tid er ikke en deadline

Vender tilbage

Sørg for, at den enkelte original emballage af varen er ikke åbnet, så det kan være videresælge.Kontakt os for løsning, hvis du modtaget en defekt eller forkert vare.

Kontakt Os

Kontakt os for at spørge, om elementet, hvis du har nogen spørgsmål undrende.Det ville være meget værdsat, hvis du kan fortælle os din idé til den vare, du har modtaget glad eller ikke glad for.

kr24.09 kr45.51

Del

Rock Tapet Mærkat, Goth Kawaii Room Decor, Ophold Mærkat, Badeværelse Mærkat, Film Vinyl, 3d Rose Gulvfliser, 3d Mand Shirt, Tapeter Home Decor Land, Peoni Tapet Roll, Mænd Brusebad.

Model-Nummer JZ005
Vinyltapet Type Papiret Tilbage Vinyl Tapeter
Stil Classic
Overflade Behandling Præget
Brug Husstand
Type Vinyl Tapeter
mønster Træ
Funktion Anti-statisk
Materiale Vinyl
Tillægsgebyr Enhed Usd/Rulle
Oprindelse KN(Oprindelse)
Bruger Ældste' Værelse
Certificering ROHS
Søg