1 Anmeldelser SKU: e11515

Vintage Spil Håndlavet Motiv Naturlige Massivt Træ-Backgammon,Skak Bord, dam-Sæt til Børn og Voksne Mini Størrelse

På lager


✔100% NATURLIGE MASSIVT TRÆ BACKGAMMON SÆT ..backgammon er helt lavet af massivt træ og hånd håndværk.

✔DELUX BACKGAMMON MED HÅNDLAVET MOTIVER.Der er pearl motiver på tavlen.Der er absolut ingen udskrive på tavlen.Alle mønstre er håndlavede håndværk og kombineret med solidt træ, mother-of-pearl og andre materialer.dette er en model,der er ingen ægte perle,de er bare motiv.

✔HVORDAN SPILLET SER FANTASTISK UD.Bestyrelsen blev poleret af helt håndlavet og brugt i gammel stil med bomuld.

✔FÅ SPIL BACKGAMMON.Det er ikke kun backgammon.Du kan også bruge det som en skak og checker bord fra at komme til fornøjelig tid med dine venner og familie.

✔STØRRELSEN AF BACKGAMMON. 22x11 cm

✔GØRE DE MENNESKER, DU HOLDER AF GLAD.Det er ikke bare et spil, det er også en meget flot cool dekoration objekt og en stor gave.En nostalgisk håndværk med spænding og historie af lugt.

✔MASSIVT TRÆ SKAK BOARDS er altid en højere pris, fordi de er dyrere at producere. 'Custom' bestyrelser er typisk altid i massivt træ.De er appellere til dem, der søger sand kvalitet og en skattet arvestykke.Et virkelig godt lavet massivt hårdttræ skak bestyrelsen kan forventes at vare i generationer.

✔BEMÆRK: Der er 2 forskellige farve i denne backgammon familie.Du kan vælge, hvilken farve du ønsker rdark brun eller lys brun fra variationer.

BEMÆRK: VI TILBYDER 2 FORSENDELSESMULIGHEDER

CAINIAO ER STANDARD FRAGT-LEVERINGSTIDEN 7-30 DAGE

ANDRE SÆLGERENS FORSENDELSES-ER DHL EXPRESS FRAGT-LEVERINGSTID 2-4 DAGE

kr364.45

Del

Bestyrelsen Skak, Spil, Skak, Brætspil, Antikke Skak Sæt, Backgammon, Spil Saboteur, Anime Skak, Backgammon Gave, Backgammon I Træ.

Mærke GiftHome
Søg