2 Anmeldelser SKU: e1165

10M/20M /30M CCTV Video Magt BNC Kabel-DVR Ledning Ledning + DC plug Power forlængerkabel til CCTV Kamera og DVRs koaksialkabel

På lager


Pcakage Indhold 1)5m/18.3 M/10M/20M/30M BNC kabel-x 1 DE produkter, der er nok længde fo 10m /20m/30M

BNC CCTV Video-Power Kabel-CCD Sikkerhed Kamera DVR Ledning Ledning

Power & Video-Kabel for Sikkerhed CCTV brug / Zmodo / Swann / Qsee / Lorex / Samsung

Oversigt:

Denne BNC-video og power kabel er perfekt for din Sikkerhed brug af kameraet.

BNC (M) BNC(M) Video-og power forbindelse Høj kvalitet stik Brug indendørs eller udendørs kablet leveres færdige med 5,5 mm el-forbindelser (hanstik i den ene ende, hun på den anden) og mandlige BNC-forbindelser på hver ende.Med disse kabler der er ingen grund til at klippe ledninger.Bare plug and play. 1. Denne kamera-kabel er pre-termineret med BNC-stik til video-signal og 2,1 mm jack stik til 12V kameraet. 2. Det kan bruges til kameraer, der kræver op til 2 ampere, uden at der lider af overdreven volt drop. 3. Disse emner er tunge co-axial versioner stort set immun over for induktiv vision kameraer, der kræver høj strøm til deres infrarøde belysning.interferens og ikke lider af overdreven volt drop, når de anvendes med Nat

.

Efter-salg service

1.Garanti:To år.

2.Bemærk faldt velkommen til at kontakte os, hvis dit produkt har nogle problem med kvaliteten,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Garanti

1. Normmly vi vil sende varerne inden for 1-3 hverdage efter din betaling er bekræftet af Ennovation.dk.

2. Alle varer bliver omhyggeligt test før forsendelse.Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten.

3. Vi lover garanti for kvalitet i et år, og vi vil reparere det uden beregning.Den porto, som skal betales af kunden.

4. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil give dig en tilfredsstillende løsning.

Retur&Refusion

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er Ingen UNDTAGELSER.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning.

Told

Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og /eller afgifter af deres land.Import-skatter og afgifter er ikke inkluderet i det em pris.Sælger ville ikke betale for Eventuel Told,told,importafgifter.Købere vær bevidst at opfylde forpligtelsen til skat, betaling og fortoldning.

Feedback

Vi vil give vores bedste produkter og service til dig.Håber virkelig, at du er meget glad for, når de modtager vores pakke!

Hvis du er utilfreds anden grund,skal du kontakte os inden de forlader negativ feedback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse ethvert problem, indtil du er tilfreds med dit køb hos os!Mange tak for jeres støtte og tillid!

Forsendelse

1.De fleste produkter bliver afsendt inden for 72 timer(udelukker holiday og weenkend) efter klare betaling, vi modtager.

2.Udfyld korrekte leveringsadresse og kontakt telefon til din ordre, tager vi ikke undelivery reponsibility på grund af den forkerte Modtager oplysninger, du gav.

kr30.24 kr46.54

Del

Bnc Stik, Bnc En Usb, Sonden Rf, Cctv Kamera-kabel-mobil, Kamera Tester, Udvide Bnc Kabel, Cctv-splitter, Power Inverter Med Lcd-skærm, Ace Dvr-kabel, 3 Bens Stik.

Element Type Kabler
Mærke LEVCOECAM
Model-Nummer lecoe
Søg