2 Anmeldelser SKU: e11715

5Pcs DRV2605L Haptiske Controller Motor Driver Breakout yrelsen for Arduino Raspberry Pi I2C IIC FZ3623 RCmall

På lager


65664 HOT SALG

65664 HOT SALG

Funktioner:

1. Kontrollere de taktile motor: Dette produkt er specielt bruges til at styre den taktile motor.Normalt er det kun disse typer motorer skal være tændt og slukket.Denne type af-drev har forskellige effekter, når du kører den vibration motor.For eksempel, op og ned, svingninger, forskellige buzzer niveauer, og selv vibrationer følg musik/audio-indgang.

2. indbygget en 'string' af flere effekter: når produktet er initialiseret, er en 'string' af flere effekter, kan klippes sammen i chips hukommelse og derefter udløses ved aktivering i en række, der vil gøre din haptiske projekt måde pænere følelse.

3. Med I2C-pin-kode: Dette produkt har flere I2C pins, kan bruges til 3V eller 5V logik, og har en 10K pull-up modstand på pin-kode.

4. Med I / TRIG: Dette produkt er I / TRIG universal pin-kode, som kan bruges til forskellige formål, herunder læsning af analog lyd til at styre lyd til diskussion kode og 'trigger' effekter at gå.

5. Med Vin processor: Dette produkt er en Vin processor, der kan bruges i bestyrelsen og give det den samme logik niveau som microcontroller.

Beskrivelser:

1. Den DRV2605 er en fancy lille motor.Det bruges ikke til at styre stepmotorer eller DC motorer, men er specielt designet til at styre diskussion motorer - buzzere og vibration motorer.

2. Chippen er kontrolleret af I2C.Efter initialisering flere "strenge" af effekter, kan klippes i den chip hukommelse, og derefter udløse en kontinuerlig kørsel.Indbyggede effekter er langt bedre end "on" og "off", og vil gøre din taktile elementer føler dig bedre.

Specifikationer:

Farve: Blå

Indbygget processor:

Vin: Power bestyrelsen og give den samme effekt som den microcontroller, for eksempel 5V micro, som Arduino, skal du bruge 5V

GND: Fælles grundlag for magt og logik

I2C-pin-kode:

SCL: I2C ur pin-kode, som er forbundet til den microcontroller I2C ur linje.Denne stift kan bruges med en 3V eller 5V logisk kredsløb med en 10K pull-up modstand på denne pin-kode

SDA: I2C data pin-kode, som er forbundet til den microcontroller I2C data linje.Denne stift kan bruges med en 3V eller 5V logisk kredsløb med en 10K pull-up modstand på denne pin-kode

I / TRIG: Dette er et generelt formål pin-kode, som kan bruges til flere forskellige formål.En bruger er ved at læse de analoge lyd input til at styre lyd til den haptiske kode, og den anden er til at "udløse" effekten i stedet for at sende en I2C-kommando.

Pakke Inkluderet:

1 x Motor Driver Breakout

kr44.96 kr64.25

Del

Raspeberry Pi 4 8gb, Rapsberry Pi 5, Cup Hovedtelefoner, X825, Børsteløs Motor, Pi S, Analog Raspberry Pi, Arduino Nano, I2c, Raspberry Pi.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke NoEnName_Null
Model-Nummer FZ3623
Item DRV2605L Controller Motor Driver Breakout Bestyrelsen
Mængde 5
Vægt 2g
Certificering INGEN
Søg