0 Anmeldelser SKU: e11844

100pcs/masse harpiks fladskærms tilbage kawaii sød Icecream med rhinestone 19mm indretning håndværk bonsai hjem DIY

På lager


1 .Color:den samme som på billedet

2. materiale:harpiks

3.størrelse:16*19*5mm( håndværksmæssige målinger eksisterer inden for 1 mm til 2 mm for fejl, 1i=25,4 mm, 1 mm≈0.039 in )

4. Du kan vælge den farve du kan lide, på billedet,eller vi sender tilfældige

5.Oprindelige sted:Kinas Fastland

Bemærk: 1. Da det er lavet af hånd, hvert enkelt produkt, der vil være lidt forskellige fra dem, der i billeder. 2. Dette produkt er en retro-teknologi, kan nogle detaljer af porer inden for de normale tegn på ujævn proces giver kvalificeret i kategori 3. På grund af forskellige partier, farve forskel på de forskellige skærme, lys eller håndlavet måling, vil der være meget lille forskel på om størrelse eller farve, men den type er de samme og funktion ikke påvirkes.Håber du forstår.Tænk forsigtigt, når du placerer en ordre.Tak skal du have.

Feedback og Tvist

Skal du finde noget, der gør dig ulykkelig, bedes du venligst kontakte mig før de forlader negativ/neutral feedback eller åbning af tvisten.Vi vil løse problemet for dig, venligt og hurtigt.Kontakt os, vil være den bedste måde at løse problemet.Vi værdsætter din shopping oplevelse, vi forsøger altid at gøre det bedre.

Hvis du er tilfreds med vores transaktion, og vi vil gerne invitere dig forlade positive tilbagemeldinger.

Tak for din forståelse og samarbejde.

Service 100% Garanti

Hvis du ikke er glad, er jeg ikke glad for!Din sastisfication er vores lykke!Bare send mig en email, hvis du ikke er tilfreds med nogen af mine produkter vil Vi efter bedste for at løse alle problemer for dig.

100% Refusion 100% Kredit 100% Erstatning 100% Exchange.

kr51.96 kr54.70

Del

Champignon Ornament, Fairy Have Kit, Elf Haven, Tegnefilm Pot, Indretning Mini, Haven Mini, Garden Gnome, Dog Micro, Champignon, Champignon Harpiks.

Element Type Smykker Resultater
Element Vægt 1g
Smykker Resultater Type Model
Item Højde 1.9cm
Produkt Features Smykker Tilbehør
Materiale Harpiks
Emne Diameter 1.6cm
Item Længde 1.6cm
Item Bredde 1.6cm
Model-Nummer 000
Søg