0 Anmeldelser SKU: e1214

Ulac Anti Tyveri af Cykel Lås til Cykler Elektronisk Alarm Lås 110Db Høje Cykling MTB Cykel Cykel Anti-Tyveri-Låse

På lager


modname=ckeditor

Ulac Anti Tyveri af Cykel Lås til Cykler Elektronisk Alarm Lås Cykling 110Db Høje Kabel-MTB Cykel Cykel Anti-Tyveri-Låse

Produkt Specifikation

1. berømte mærke i Taiwan, ULAC er proffessional på låse.

2. stærkt materiale -, stål-kabel til at beskytte dine ting, anti-tyveri -, sikkerheds lås.

3. alarm, når shock lock, eller klippe kablet.

4. til rådighed for cykel, elbil, motocycle, døre og så videre.

Type: Kabel Lås

Farve: Sort

Materiale: zink legering + ABS

størrelse: 12mm i diameter

Længde: 12cm

Pakken indeholdt: 1* Cykel Elektronisk Alarm kabel Lås

2* Nøgle

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Item Billede

Levering oplysninger

1. Produktet vil blive sendt inden for 3-7 dage, når købers betaling er bekræftet af Ennovation.dk.

2. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.

3. Vi er ansvarlige for Kina told problem, og køber skulle være ansvarlig for den destination, told problem.Virksomhed told, er købers ansvar.Vi accepterer ikke, at nogen tvist om den brugerdefinerede problem.Men vi kan erklære, at hver pakke til vores kunder i henhold til deres krav,så når du placere en ordre i vores butik,kan du efterlade en besked for at fortælle os om, hvordan man erklærer det for dig,ellers vil vi gøre det i henhold til vores erfaring.Hvis det gør nogle af pligt,du har brug for til at gennemføre det.Vær opmærksom på dette!

4. Vi har KUN sender til den adresse, der er fastsat af Ennovation.dk og køber .Sørg for, at dine adresse, POSTNUMMER og telefonnummer, der er korrekte og gyldige.

5. Normalt parcel skulle ankomme rettidigt, men nogle gange ekstra dage, der er brug for, hvis bæreren er påvirket på grund af masser af pakker.Bemærk rettidig kontakt os for yderligere assistance, hvis du ikke får det inden EST tid.

6. Normalt ordrer sendes via Singapore Post/Hollandske Post /China post,EMS,DHL og UPS osv. (Hurtig skal betale ekstra).

7.Vi kan ikke tillade, DHL Fjernbetjening Shipping Gebyr, hvis kunderne med at vælge DHL shipping,så vi håber, at du kan tjekke, om dit sted hører til DHL Fjerntliggende område på DHL websiteand kan betale det bevidst, hvis du vælger DHL Forsendelse

Om os og Kontakt os

Vi sigter på at give fashion sport produkt.Nyd sport,elsker dig selv.Vi sælger dem for billigt, men det bedste, din fulde tilfredshed garanteret!vi tror du vil kunne lide dem.For at få en hurtig respons og kommunikation, anbefaler vi dig at kontakte os via Besked.Om eventuelle andre oplysninger, du også kan kontakte os i åbningstiden: Fra Kina lokal tid: 8:00AM til 6:00PM gennem TradeManager

kr137.75 kr199.63

Del

Dinoka Cykel-u-lock, Dørlås, Lås Ulac, Motorcykel Alarm Lås, Alarm Cykel Lås, Lange Cykel-u-lock, Cykel Lås Ulac, Cycl Alarm Lås, Alarm Cykel, Cykel Lås.

Type Kabel Lås
Størrelse 12mm i diameter
Længde 12cm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Zink Legering + ABS
farve black
Søg