1 Anmeldelser SKU: e12639

7114NHR Oprindelige Inverter Dedikeret Fan DC24V 19W15038MM 6måneder Garanti

På lager


7114NHR Oprindelige Inverter Dedikeret Fan DC24V 19W15038MM 6måneder Garanti

Må ikke bekymre dig abt pakning,vi vil pakke den med masser af skum, For eventuelle skader forårsaget af force majeure grunde under forsendelse eller levering, købere skal i kontakt med os, inden de forlader feedback.Den Negative feedback, uden at forlade meddelelsen, vil blive rapporteret til ebay.

vær opmærksom på, thatWe sender IKKE varer på helligdage eller nationale helligdage.

Du bedes være opmærksom på, at du skal tjekke med din brugerdefineret vejr der er importtold eller ikke.For de fleste af de Europæiske lande, der er sådan told.Hvis køber ønsker at spare på udgifterne, så lad os det vide, og vi vil erklære, at en lavere værdi i fakturaen.vi må ikke bære afgiften gebyr på dit land.

Bedes forlade os den kontakt, såsom telefonnummer, mobiltelefonnummer og e-mail-adresse til levering.

Nogle amter ikke kan nås ved levering på det tidspunkt, henvises til at udelukke lande, før de køber.

Vi er specialiseret i salg af industrial axial flow loftvifte ,converter fans ,ventilatorer,servo motor,alle typer af lithium battiers,limit switch ,servo motor encoder ,alle industrielle tilbehør, vi sælger det .

Loft lamper ,reflektor lamper og lysstofrør, alle former for led-lamper u har brug for,vi kan levere,har vi et langsigtet samarbejde fabrikken fremstiller dem.

vores produkter er af høj kvalitet, med 3 måneders garanti,kan du være sikker på at bestille det.Du kan returnere varen, hvis det er på grund af problemet med kvaliteten af vores varer inden for garantiperioden,

Hvis du ønsker at kontakte mig via e-mail ,pls velkommen til at kontakte os,vi er villige til at give os en email.

Paypal er vores forudgående betalingsbetingelser.

Alle varer vil sende det ud i løbet af 2-3 dage som servo-motor,servo-drev ,batteri.

Hvis kurer anmoder u til at betale ekstra gebyr,der skal være afgift, gebyr,ikke ekstra shipping gebyr.så pls ikke klage os immeditatly,der er modtaget af told på din side.Vi kan give u tips,der kræver pls os lavere værdi på fakturaen for at undgå, at dit land'high skat gebyr på forhånd.

vi er i stand til at levere varer til vores kunder i hele verden med dhl,dhl er vores forudgående indstilling.hvis skibet ved brasilien ,vi har brug for din cnpj eller cep, skal du ikke bekymre dig om din placering.Vi kan også sende din konto ,

kr285.11

Del

Smoant Reservedele, Valubot Reservedele, Solar Inverter Reservedel, Cartier Reservedele, Void, Void Garanti, Tætning Garanti, Drillpro Reservedele, Label Garanti, Garanti Mærkat.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Fan Dele
Model-Nummer 7114NHR
Søg