1 Anmeldelser SKU: e129558

Varm Vinter Tai Chi Passer til Shaolin Kung fu Wing Chun Uniform Wushu Kampsport Sæt Brugerdefinerede Service har Brug for Dine Målinger

På lager


VIGTIGT:

Hej Venner, i denne lange kjortel, der vil blive skræddersyet til dig, så når du bestiller denne vare, bedes du efterlade en besked til os og fortælle os den FARVE du ønsker til dit tøj og din HØJDE, VÆGT, BRYST, TALJE oplysninger i tommer eller cm.Så vores skrædder kan gøre dit tøj hurtigt og sende det ud så hurtigt som muligt.Normalt for brugerdefinerede ordrer, vil vi sende det ud inden for en uge .

Produkt Indføre

Styl e: autentisk vinter kinesiske tai chi passer.Du kan bære det for udendørs træning i kolde vinter.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at foretage ændringer på design-eller længden af en kappe.

Emne Indeholder: jakke, bukser

Stof: ydersiden er lavet af høj kvalitet linned stof.Indersiden er af høj kvalitet, varm fløjl.Det er varmt og behageligt for udendørs brug i vinter.

Farve: sort, mørk blå, rød, mørk rød, mørk grøn

Størrelse: custom made for alle størrelser.For venner, hvis vægten er over 100 kg eller 220 lbs, er vi nødt til at opkræve ekstra 15 USD for de ekstra udgifter til tekstiler.

Shipping Information

Vi er beliggende i Dengfeng , Zhengzhou By i Kina.Her er placeringen af Shaolin Templet.Vi vælger den sikreste og bedste shipping metoder til hele verden.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp med transporten.

Retur & Refusion

Vi vil vælge og kontrollere hver post omhyggeligt, før det sendes ud.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at returnere vores produkter til en ændring eller refundering, så længe det er i originale tilstand og ikke bruges.

Kundeservice

Tøv ikke med at kontakte os, når du måske har brug for hjælp fra os.Vi nyder al kommunikation med dig.

Engros service

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for engros-eller tilpasset service.Vi tilbyder meget konkurrencedygtige fabrik, engros pris.

kr591.39 kr657.10

Del

Chun, Shaolin, Munk Uniform, Shaolin Kung Fu, Nøglering Samurai, Kong Kampsport Uniform, Uniform Wushu, Wushu Uniformer, Chun Li, Wushu Uniform.

Element Type Sæt
Funktion Anti-Shrink
Materiale Linned
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stof Type Klædes
Køn Unisex
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Mærke kungfuworld
Sport Type Kampsport
Kunde service skal dine målinger
Krave MANDARIN COLLAR
Søg