2 Anmeldelser SKU: e130808

CYOMI Alice Stil Angel face-maske-Silikone bryst falske bryster Cosplay kostumer, Scene rekvisitter Til Drag Queen Transseksuelle shemale

På lager


CYOMI Alice Stil Angel face-maske-Silikone bryst falske bryster Cosplay kostumer, Scene rekvisitter Til Drag Queen Transseksuelle shemale

Produkt beskrivelse:

Navn: Siver stil Maske med brystkræft (bomuld gel /silikone gel)

Materiale: Mad-grade silikone (TPE).

Hud-venlig, Miljøvenlige, Ikke-giftige, Ikke-allergisk, det er Blødt og elastisk materiale, hjælpe maske for at være automatisk korrigere på forskellige mennesker.

Ansøgning:

-Denne vare er velegnet til Cross-dresser/Transseksuelle/Trans/Drag Queen /Cosplayer eller bare for sjov, såsom i Halloween.

-Mindre permanent makeup på ansigtet gør din transformation nemmere.Du kan også anvende makeup på den maske, som du kan lide.

-Ingen lim er påkrævet, ikke omfatter tøj, parykker, øjenvipper, briller og andet tilbehør, som ikke indeholder øjenvipper, ikke har øjne (øjne er tomme)

Alle mask produkter, der ikke er gjort op som standard, hvis du har brug for at gøre op, bedes du kontakte os.

Størrelse(cm):

1.Hoved omkreds: 55

2.Hoved: 23

3.Hals omkreds:33

4.Øjne: 5

5.Afstanden mellem øjnene: 3

6.lang næse: 7

7.skulder bredde: 35

8.Øvre bust: 93

9.Lavere bust: 75

10.Længde: 56

Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse som vil passe bedst, så send os en besked om din måling som følger

1. Dit Hoved Omkreds og Hoved Højde

2. Eye Bredde og Afstand Knaphul

3. Hals Omkreds.

Vi vil anbefale en passende størrelse til dig efter du har modtaget ovenstående oplysninger fra dig.

Farve:

1. Elfenben, Hvid, 2. Lys Beige, 3. Tan, 4. Brun(Kontakt os hvis du ønsker en anden farve)

Personlige oplysninger: for at sikre privatlivets fred for vores kunder, vi skibet tæt til hver enkelt kunde, og produktets emballage ikke har noget logo.

Bemærkede: Hvis du har brug for uhindret billeder, bedes du kontakte os via station brev.

Forsendelse Påmindelse:

1. Hurtig ikke acceptere nogen adresse med P. O. Box.

2.Når du placerer en ordre, skal du sørge for, at de personlige oplysninger, du forlod os, er helt korrekt, især adresse og mobiltelefon-nummer, for at sikre, at told-og kurerer kan nå dig.

3. Hvis modtageren er russisk, bedes du forlade dit fulde navn.Andre købere, kan du efterlade en ikke-single-brev navn, ikke en forkortelse.

4.Det er købers ansvar og forpligtelser til at betale for import told og skat til din lokale skikke.Så når din ordre ankommer til din told,bedes du aktivt samarbejde med den lokale told-til at betale skat.

5.Sørg for at din ordre-adresse er korrekt,og IKKE tillade, at rederiet som DHL /UPS til at forlade din pakke på din dør på nogen omstændigheder.Dette vil medføre, at pakker går tabt.

Fastholde :

1.Der er ingen levetid for produktet, og det hele afhænger af brugeren/s vedligeholdelse.Tør og vedligeholde med talkum før og efter brug for at forlænge produktets levetid.

2.Produkter, der bør holdes væk fra sollys, skarpe genstande og andre kemikalier.

3.Dette produkt er let at farve, skal du ikke bruge vaskemaskine til at vaske må ikke blandes med andre tøj til vask.

4.Vedligeholdelse med en blid vand, tør den af.

BEMÆRK:

1.Epacket er Relativt langsom, og dette er normalt.Så vi foreslår, at du vælger DHL eller EMS.Hvis du ikke modtager produktet inden for 30 dage efter, at leverance, skal du kontakte kundeservice for at få hjælp i tide, i stedet for straks at hæve tvister kan vi løse de fleste problemer for dig.Tak for dit køb og samarbejde.

2. Nogle tilpassede produkter skal 3-7 arbejdsdage for manuel produktion forberedelse.Afvigelsen af processen produkter er normalt indenfor 1-3 cm.Vær tålmodig.

3.Produkter kan returneres og erstattes uden at påvirke det andet salg.Du bedes returnere den oprindelige pakke intakt herunder gaver og KORT.Den personale vil give dig en hurtig restitution efter de varer, der er undersøgt.Farve 4-6 er en speciel ordre, som sælges ikke refunderes.Bukser-produkter, hvis anus er åben, kan heller ikke acceptere afkast og udskiftning.

4. Et budskab vil hurtigt blive besvaret indenfor arbejdsdage fra Kinesisk tid, Alle spørgsmål er velkomne.Mange tak!

kr1 145.67 kr3 273.34

Del

Cosplay, Proteser Silikone Maske, Smid Maske, Paryk, Coffee Cup, Silikone Sex Dukker Tungen, Hoomai Genfødt, Bryst Silicium, Protesen Boobs, Pijama Sullivan.

Style 2 hovedet fuld mask
Element Type Bryst Form
Materiale 100% medicinsk silikone
Stil 4 transvestit drag queen maske
Stil 3 for Drag Queen Transseksuelle for sjov
Størrelse crossdresser mask
Sjofelt Billede No
Style 1 CYOMI Bryst
Mængde 1 Stykke
Vægt 2300g-4500g
Oprindelse KN(Oprindelse)
Seksuelt Suggestive No
Model-Nummer Transvestit kvindelige hoved maske
Mærke CYOMI
Stil 5 Alice stil bryst
Søg