0 Anmeldelser SKU: e1312

TV HD MI yrelsen For 19" MT190AW02 V3 Understøtter Video 1440x900 HD MI VGA AV USB RF LCD-Controller Board

På lager


LCD-Controller Board:

HDMI VGA AV USB RF LCD-Bestyrelsen Arbejde for LVDS Interface LCD-Skærm

Input Strømforsyning: 12Vdc Mere end 2A.

Kommer I Standby-Model, Når Den Ikke Er Inputsignal

Standby-Model

HDMI-Port Understøtter Omdanne Lyd Kompatibel Med HDMI 1.3/1.4 , HDCP 1.2

USB-Understøttelse af Video

AV Kompatibel Med PAL Og NTSC

Video Input: HDMI VGA AV USB RF

Audio Input: HDMI PC-Lyd

Audio-Udgang: Højttaler-Stik

OSD: Lysstyrke, Kontrast Auto Sprog Og Så Videre

Sprog: Engelsk Fransk Tysk Spansk Italiensk Og Så Videre

Bord Størrelse: 188mm x 43 mm x 17mm

Kompatibel Arbejde Med:

19 tommer 1440x900 :

MT190AW02 V3

Packing liste :

1× HDMI VGA AV USB RF LCD-Controller Board T. V56.03

1× Inverter Board

1× LVDS Signal Kabel

1× Tastatur Med Kabel

1× Fjernbetjeningen (Batterier Ikke inkluderet)

Her er de betalingsmetoder, som nedenfor, som vi bruger som regel ud over den platform.

Vi vil sende produktet i løbet af 3 arbejdsdage ASAP, efter du har placeret en ordre.(Expcet ferie)

Du bedes venligst bekræfte din ordre, adresse og telefonnummer er rigtige, hvis du vil ændre adressen, skal du kontakte os firsly.

Shipping ved den normale måde vil ankomme i 15-60 dage.Hvis du har brug for produktet hurtigst muligt, bedes du kontakte os for at sende med express forsendelse,vil vi kontrollere hurtig forsendelse omkostninger for dig.

BEMÆRK:

Ligegyldigt hvad der skete, er du velkommen til at kontakte os på første gang, i stedet for at overlade en negativ feedback eller åbning af tvisten .

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet eller sende/refundere dig.Stole på os, og give os en chance for at tjene dig.

Hvis du ikke har modtaget varer i 15-60 dage, skal du kontrollere, tracking nummer eller kontakt os.

Enhver operation problemer, Vi kan give den trådløse teknologi støtte i arbejdstiden.

Hvis varen gået i stykker under forsendelse, bedes du kontakte os efter modtaget de varer, vil vi sende eller refundere dig.

Et års garanti fra den dag, det solgte produkt.Nogle tekniske problem kan løses online.

Problemer analyse og skydning :

T1: LCD-skærmen viser en sort skærm efter at der er tændt.

S1: 1. Skal du bekræfte, om skærmens baggrundslys-kablet er tilsluttet, for at den booster board(inverter board).Hvis ikke, skal du tilslutte den og strømmen igen.

S1: 2. Gøre nogle udveksling test: Ændre input-signal til at teste; Skift strømforsyning til test, Ændre kilden til test, Ændre signal kabel til at teste; Ændre LCD-skærm til test.Og så på.

T2:signal-kan ikke oprette forbindelse til skærm stik.

S2: Hvis din skærm er eDP-stik skærm, men hvor du har købt bord, som passer til LVDS stik skærm.For eksempel, hvis din skærm LP156WX4-TP(X)(X), men du får en controller board, der passer til LVDS controller board, som LP154WX4-TL(X)(X), vil Det ikke stemmer overens med din skærm.Så vælg retur-årsag "få det forkerte produkt".Eller du kan kontakte sælger først.

T3: LCD-skærm-billedet vises ikke korrekt, eller vise en hvid skærm.Eller LED af tastaturet blinker rødt og grønt skiftevis.

S3:1.Sørg for, at det signal kabel, der forbinder til LCD-skærm stik med den rigtige retning. (Pin1 at Pin1, nogle panel kabel-stik kan samles i to retninger, så nogle gange, når du ændre det til tilbage retning, vil det arbejde godt)

S3:2.Skal du bekræfte, om opløsningen af LCD-skærmen er den samme som opløsningen af LCD-controller board (se controller board køb link, der er markeret kompatibel opløsning, skal du bruge tv type til at søge på nettet for at bekræfte sin støtte opløsning), hvis ikke, skal du i kontakt med sælgeren, nogle brædder, efter opdatering af firmware, vil løse dette problem.

T4: LCD-skærmen er billeder, men er meget mørkt. (Brug et lys, der brænder for at kontrollere, om indersiden af skærmen er et billede eller ej)

S4: skal Du bekræfte, om skærmens baggrundslys kabel er sluttet til inverter board (booster board).

Hvis der forbinder betingelse er OK, måske inverter board brudt, hvis fange dette problem, bedes du kontakte os, vi kan sende dig en erstatning.

T5: displayet holder med at genstarte efter at der er tændt.

S5: input strøm af strømforsyningen er for lille, skal du ændre den adapter, der med større output af strøm (2A eller større end 2A)

T6: Power på, efter et par sekunder, og skærmen går i sort skærm.

S6: Hvis du ikke slut signal - (ingen input-kilde), det vil gå i standby-tilstand efter et par sekunder af magt.Slut input-signal, når du tænder og bruge tastaturet til at skifte til den ønskede kanal.

T7 : Når den ikke er slut signal-til LCD -, magt på tavlen, tastaturet LED er rød eller grøn.Og derefter, når du tilslutter kablet til LCD-skærmen, tastaturet LED er slukket.

S7: Dette skyldes, at definitionen af signalkablet er korrekt, skal du kontakte sælgeren for at bekræfte, hvis sælgeren har til en kompatibel LCD-tv signal kabel eller ikke.

T8.: Computeren registrerer, at føreren bestyrelsen er tilsluttet, men LCD-skærmen vises ikke.

S8: Hvis HDMI-eller DVI-signal er tilsluttet.Vær indstillet på computeren for at sikre, at HDMI-DVI-output.

T9: Opløsning, der ikke understøttes.

S9:1.Vær venlig at skifte til andre beslutninger for at bekræfte, hvis de kan vise normalt eller ej.

S9:2. Input beslutning er i strid med LCD-menu display opløsning, det er på grund af LCD-skærmen controller board skriver den fælles beslutning, der svarer til de særlige beslutning, og den indbyggede styring menuen viser den fælles beslutning.Hvis du vil vise den samme opløsning, er det nødvendigt at ændre EDID data på LCD-skærmen.Hvis du støder på denne situation og behovet for at forbedre det, så kontakt os.

T10: skærmen viser flere farver billedet ændrer sig, når du bare magt bestyrelsen eller den Farve, som viser en fabrik tilstand OSD, når du tænder på og input signal til bestyrelsen.

S10: Dette er fabriks-tilstand, kan du hjælpe til at bruge tastaturet PÅ tænd - /slukknappen for at slukke for bestyrelsen, og derefter tændes, vil det automatisk lukke fabrikken mode, og vil fungere som normalt.

kr190.50

Del

Monitor-tuner, Dele Wifi, Tv, Esp32 Socket, 3663 Bestyrelsen, Støtte-tv, Tpa, Mini Lcd-controller Board Hdmi, Cubot P6, Smart Tv.

Mærke VSLCDISPLAY
Kompatibel Mærke/Model INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer T. V56.03
Opløsning 1440x900
Søg