0 Anmeldelser SKU: e132

NICEYARD Emballage Talje Værktøj Taske Elektriker pose Pose Adjustabe Bælte Elektrikere Opbevaring Af Bærbare Indehaveren Værktøjer

På lager


Funktioner: 100% Helt nye og høj kvalitet, og holdbart. .Lavet af høj kvalitet klud, dette værktøj taske er holdbar, bærbar, let og nem at bære.

Der er mange uden for bløde sløjfer, som du kan sætte hammer, tang og mange andre værktøjer.De veldesignede stor sidelomme med lynlås kunne holde små objekter.Bæltet har en snap-spænde for hurtig fastgørelse og længden af remmen er justerbar.Det er et fantastisk værktøj taske til elektrikere under installation eller vedligeholdelse.

Specifikationer: Materiale: Polyester

Pakken Indeholdt: 1 x Talje Værktøj Taske

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Ennovation.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Ennovation.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

kr40.34 kr51.72

Del

Vævet Opbevaringspose, Klein Værktøj Bælte, Taske, Bælte, Taske Elektriker, Posen Talje, Værktøj Taske Elektriker Rejse, Camp-værktøjer Taske, Tweezer Til Lodning, Bælte Elektriker, Mount Værktøj Bælte.

Model-Nummer 14681
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Nylon
Mærke NICEYARD
Type taske
Søg