2 Anmeldelser SKU: e1323

10stk/masse 40.5-62 55-67 55-72 55-77 58-67 58-72 58-77 62-72 62-77 67-77mm Metal Trin Op Ringe Lens Adapter Sæt Filter

På lager


1. Særlige luftfart aluminium, høj styrke, slagfasthed, twist og pres.Bearbejdning.

2. Overfladebehandling: høj-mesh-sandblæsning maskine og farve, kvalitet, rene mat sort eller sølv.Ultra-lave kemiske rester, knyttet til en fast!

3. Font Håndtering: Font klart missi&n, silketryk af ikke-mimeo, knyttet til en fast!

Pakke Inkluderet:

Step-up ring x 10

tracking nummer x 1

Ved Hjælp Af Trin Op Og Trin Ned Ringe Til At Tage Bedre Billeder

Hvad er et skridt op ring

Trin op ringe, også kendt som adapter ringe gør det muligt at anvende filtre og tilbehør, der er ikke den samme størrelse som dit kamera linse.Linser og filtre kommer i et stort udvalg af typer og størrelser, og desværre er de ikke altid passer sammen korrekt.Heldigvis er der et trin op eller ned filter til næsten ethvert behov.

Hvordan trin op ringe arbejde

Step up ringe giver en måde at passe ind i en større diameter filter eller tilbehør på en mindre objektiv.Step-up ringe skruer på dine linser threading og forudsat en større tråd med, at du kan derefter knytte andre elementer, der indgår flere trin op at ringe.

Hvordan trin ned ringe arbejde

Trin ned ringe arbejde i præcis samme måde, men i stedet give en måde at fastgøre mindre tilbehør og filtre til større linser.

Det er vigtigt at bemærke, at typisk, jo længere væk fra linsen, skal du placere en filtrere værre optik vil være.Det er altid bedst at kigge efter den tyndeste adapter ring, som du kan finde, da disse vil holde filteret tæt til optikken.

kr63.22 kr94.31

Del

12864 Adapter, Renere Filter Samsung Sc, M39 Til M42, Quick Release-adapter Til Kamera Mount Til Et Stativ, Len Nikon, Filter Cyklon Støvsuger Samsung, Leica Kamera, Leica Mini Prism, Filter Støvsuger Hepa Samsung, Adapter Ring M42 Nikon.

Kompatible Mærker NIKON
Mærke Ynniwa
Model-Nummer Metal Skridt Op At Ringe
Søg