0 Anmeldelser SKU: e132803

Seraph i Slutningen Owari ingen Serafu Shinoa hans klassekammerat sion Sort jakkesæt Cosplay Kostume

På lager


Seraph i Slutningen Owari ingen Serafu Shinoa hans klassekammerat sion Cosplay Kostume

Herunder : Kjole,bælte,handsker,sokker,slips,armbind,hovedbeklædning

Stof: Ensartet Klud

Detaljer: Skræddersyet, i dine egne målinger (omkring 7-15 arbejdsdage)

Alle størrelser er tilgængelige.For den første mulighed,du kunne vælge den rette størrelse som nedenfor:

Kontakt os:

1. Fortæl os dit køn efter ordreafgivelse.

2. Hvis du ønsker, at dit kostume til at være tilpassede,skal du vælge " One size ", som størrelse og send os dine målinger.Den foranstaltning, som blandt andet skal omfatte køn,højde,vægt,bryst,talje og hofte .Tak!

BETALING

Vi accepterer Kreditkort, er Spærrede og Penge bookere.Hvis du har brug for til at betale på andre måder, bedes du kontakte os via e-mail.

Inden betaling, skal du dobbelttjekke din leverance oplysninger: adresse, navn, postnummer, telefon numre etc.

Forsendelse Vilkår

Forsendelse af ePacket,forventet Tidspunkt for Ankomst: om 7-15 dage.

Forsendelse af Kina Post, der er Registreret luftpost,forventet Tidspunkt for Ankomst: om 15-40 dage(ved Forsendelse til russiske Føderation,Midt Øst,Øst-Europa,Sydamerika,Afrika vil tage meget længere tid. )

Hvis du har brug for hurtigere forsendelse,er du velkommen til at kontakte os for anden transportør EMS/DHL,vil vi finde den bedste løsning til at gemme dine udgifter.

RETUR & EXCHANGE

Alle vores varer vil blive kontrolleret og pakket i god stand, før forsendelse.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille alle vores kunder.Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds, kan du returnere varen til os i henhold til den oprindelige tilstand inden for 7 dage efter modtagelse for en refusion eller ombytning.Før du returnerer varen, bedes du kontakte os for nærmere vende tilbage udveksling instruktion.Vi vil refundere du efter at have modtaget de returnerede varer.Køber betaler for forsendelse omkostninger for at returnere varer.

FEEDBACK

Vi vil forlade positive tilbagemeldinger efter at høre du er tilfreds med min auktion.Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er nogen grund til at du er utilfreds med min vare og kunne ikke forlade positive tilbagemeldinger til os.Vi vil altid gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer.

Hvordan til at Kontakte os

Du kan chatte med os for eventuelle spørgsmål via TradeManager,vil vi svare dig lige væk,hvis vi ikke er online,bedes du e-mail os,og vi vil komme tilbage til dig inden 24 timer.

kr340.72

Del

Seraph Slutningen, Ingen Owari Seraph, Anime Seraph, Shinoa, Cosplay Shinoa, SERAPH, Cosplay Mikaela, Seraph I Slutningen Shinoa, Slutningen Af Seraph, Yuichiro.

Element Type Kostumer
Funktion Cosplay/party/ Daglige tøj
SHOP LoveCostume
Materiale Bomuld, Polyester
Komponenter Kjole,bælte,handsker,sokker,slips,armbind,hovedbeklædning
ærme længde Fuld
Tegn Tegnefilm Karakter Kostumer
Stof Type Strikket
Til Særlig Anvendelse Kostumer & Tilbehør
Model-Nummer animationsfilm
Køn Unisex
Navn På Afdeling Voksen
Mærke Lmononoei
Kilde Type animationsfilm
Søg