3 Anmeldelser SKU: e1390

Brand Solid Farve Ævle badehåndklæde Stort Super Absorberende Strand Håndklæde Bærbare Håndklæder Til Hotel Travel Økologisk Bomuld 70x140cm

På lager


Størrelser

Denne Orientalske Zen Æstetik håndklæde kommer i tre størrelser til at opfylde dine forskellige behov

Sælgers bemærk:

Høj kvalitet Asiatiske Zen håndklæder, brug af lange-korte bomuld fra Xinjiang, Kina, dette land er ren og forureningsfri, er oprindelsen af høj kvalitet, økologisk bomuld.Denne Zen serie af håndklæder har tre specifikationer, som kan købes som sæt eller hver for sig.Denne serie af håndklæder er egnet til folk der kan lide lys og tynd-serien, dens særlige vævning færdigheder, således at håndklæder er let og blød, og kan optage mere fugt.Følelsen af at bruge en tung håndklæde er helt forskellig fra dette.Det er ligesom den Asiatiske Zen kultur, der kræver, at du til at opleve det langsomt.Du kan tage den med sig på en tur eller gøre en yoga.Høj kvalitet, høj kvalitet.

Let, blødt, let at bære, åndbart og behageligt

BÆRE FAMILIE:

Mærker fokuseret på husholdningernes rengøring af værktøj .Vi er verdens største brands af rengøring værktøj og udsøgte husstand storage-produkter og leverandører.I vores shop,mange af klude, svampe, rengøring af pensler, husstand storagers sælges samtidigt i de store brand stores.Kvalitetssikring, forvisset om at købe.

Autoritative internationale certificering 。Giv dig selv og din familie det bedste!

Fysisk butik synkron salg

After sales service:

* Vi er forpligtet til at give hver enkelt kunde med den højeste standard af kundeservice, med den højeste værdi for de penge køkkengrej industri. * Vores formål er at give den højeste kvalitet og indkøbsoplevelse for kunderne. * Hvis der ikke er nogen grund til, hvorfor du ikke er tilfreds med et produkt, af familien, af familien!Bemærk, tøv ikke med at kontakte os først. * Vi altid give højeste prioritet til kundernes tilfredshed og vil gøre alt for at løse problemet effektivt!

kr96.62 kr108.54

Del

Vaffel Viskestykke, Elektrisk Håndklædevarmer, Strikke Garn, Ansigt Towl, Pige Viskestykker, Mi Rejse Håndklæde, Giraf Håndklæde, Beach Cover Up, Bomuld Håndklæde, Hotel Håndklæde.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster Type Solid
Funktion Maskine Afvaskelige
Specifikation (længde * bredde (cm)
Sæt Type Ja
Vægt 300G
Absorption 5s-10s
Form roll
Disponibel No
Type Badehåndklæde
Materiale 100% økologisk bomuld
Farve
Technics Strikket
mønster Garn, Der Er Farvet
Stil Almindelig
Model-Nummer sanli3
Søg