0 Anmeldelser SKU: e141702

KoCoQin Laptop bundkort Til DELL AIO 2330 Bundkort KN-0PWNMR 0PWNMR IPIMB-DPSLJ8S

På lager


KoCoQin

Velkommen til KoCoQin bundkort butik.Vi er den største bestyrelsen sælgere i Kina i ti år.Har en bred vifte af opgørelsen, forpligtet til at give forbrugerne hurtigere og bedre levering.Der er mange former for bundkort, der leveres direkte fra producenterne. (Vi leverer alle former for bærbare computer dele.Hvis du ikke kan finde nogle varer i vores shop, bedes du kontakte os for at få hjælp).

Der er også et professionelt team til at teste bundkortet før levering (Alle dele vil blive testet igen, inden afsendelse.Hvis det er nødvendigt, kan du bede for den testede fotos.)

Pakning

Alle dele vil blive pakket i en professionel kasse med bubble poser.Alle dele vil være omhyggeligt og forsvarligt pakket ind i dine hænder.

Betalingsmetode

Vi accepterer bankoverførsel/virksomhedsoverdragelse/kreditkort betaling.Hvis du har brug for at betale via paypal, skal du kontakte os

HURTIG

Gratis mailing tager 15-60 dage.Hvis der er en nødsituation, skal du vælge en hurtigere mailing-metoden.

Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du give os et fem-stjernet positiv feedback, tak!Det er vores fornøjelse at tjene du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Lad os venligst vide, før du sender nogen negativ feedback.Vi kan garantere, at vi vil gøre vores bedste for at gøre dit køb til en behagelig oplevelse!

Bedes du kontakte os via e-mail/trade manager/besked,hvis der er nogen spørgsmål, vil vi svare så hurtigt som muligt!Varm tip: CMOS-batterier er ikke inkluderet i bundkortet (venligst kontakt os på forhånd, hvis du har brug for dem).

kr873.40 kr1 027.51

Del

Dell Inspiron En 2330, Lga 1155, Clavier Dell, 1155 Bundkort, Dell Alienware M18x, Amd Combo, Lga 1155 Bundkort, Kit X79, Adapter Optiplex, 800w Strømforsyning.

Hukommelse Type DDR3
Chipset INTEL
Kompatible Mærker DELL
Serie inspiron
Punkt Betingelse anvendes
Grafikkort Type Integreret
Chipsættet INTEL
Med CPU Ja
Model-Nummer 2330
Mærke KoCoQin
Søg