0 Anmeldelser SKU: e142074

Inde i Døren Vindueskarm Scuff Plate Velkommen Pedal Rustfrit Stål Til Toyota camry 2016 2017 Bil Styling Tilbehør

På lager


Inde i Døren Vindueskarm Scuff Plate Velkommen Pedal Rustfrit Stål til toyota camry 2015 2016 2017 Bil Styling Tilbehør

med logo

100% Helt Nye (Aldrig Brugt eller Installeret)

Lavet af rustfrit stål

Omfatter:4stk

Nem at installere, selvklæbende tape på bagsiden.Bemærk venligst, at du bruger varmepistol til at varme op selvklæbende tape, før du har installeret, til at gøre elementet stick tightl

Produkt Beskrivelse

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at buyerers er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

når du modtager dine varer bestilles,i 24 timer,bedes de kontrollere omhyggeligt.Kontakt os venligst direkte.

hvis du ikke har fået det inden for den leveringstid,bedes du kontakte os.vi vil tjekke den til dig med post office og skikke.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Bemærk:

Sørg for at varen passer til din bil, før du foretager en bestilling, hvis du ikke kender, skal du kontakte sælgeren for at kontrollere,tak!

kr305.55 kr328.55

Del

Camry Døren Led, Fiat Croma Radio, Sill, Foran Camry 2018, Camry Konsol Box, Bluetooth-modul Vw Golf, Bagagenettet For Toyota Corolla, Camry 2019 Se, Camry Brændstof, C Hr.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Vægt 1.5kg
Item Højde 5cm
Mærke DOUTIAN
Model Navn TCY03
Item Bredde 10cm
Item Længde 50cm
Materiale Rustfrit Stål
Specielle Funktioner Beskyttelse og dekoration
Emne Diameter 50cm
Model År 2015 2016 2017
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Bil Model For Toyota Camry
Element Type Chrom Styling
Søg