0 Anmeldelser SKU: e150102

Opbevaring af Sling skulderrem Pole Transportøren Gratis Din Hånd, Krog og Løkke Ubesværet Transport &T8

På lager


Opbevaring af Sling skulderrem Pole Transportøren Gratis Din Hånd, Krog og Løkke Ubesværet Transport &T8 Item Specification:

Funktioner:

1.Opbevaring af Tilbehør: Glem akavet at slæbe rundt på de tunge ski og nyde lindring + komfort for at eje den #1 løsning, til transport af ski udstyr.Endelig! - Efter en lang og fysisk udmattende dag på ski, ski-rem og pole luftfartsselskabet vil give dig mulighed for at komfortabelt bære dine ski og stave til og fra bjerget uden den sædvanlige kamp og frustration.

2.Den Nye Ski Dagen Familie Væsentlige: ski rem er et must for dem, der kører med børn.Som det er, det er svært for børn at bære deres udstyr til lange afstande, især efter en lang dag på bjerget.Med denne ski rem skulder slynge hele familien kan slutte på en høj tone, lykkeligt undgå belastning og ubehag, som den dag snor sig ned.

3.Designet Med Den Menneskelige Krop, I Tankerne: teknik og design team består af mennesker, der er gode til at lytte og iagttage.Godt de lyttede, og satte sig for at skabe en af de mest overlegne tilbehør, der vil fange øjet med sin skønhed, skabe en følelse af komfort under brug og efterlader dig følelsen tilfredse før, under og efter din dag på bjerget.

4.En Virkelig håndfri Oplevelse: Med den nyudviklede polstrede shoulder pad, er du velkommen til at bære dine ski omkring din skulder, forlader hænderne fri til andre vigtige opgaver og aktiviteter.

5.Bedre end enkelt slynge: To skulderstropper bringe mere stabilitet og sikkerhed end en enkelt skulder-slynge.Du behøver ikke at bruge én hånd til at stabilisere dine ski i enkelte slynger.

Pakken Indeholder:

1 x Ski Rem

kr57.98 kr84.02

Del

Sukkerrør Opbevaring, Mount Snowboard, Skateboard Sne, Skialp, Leki Skistav Kurv, Snowboard Voks, Transportøren Opbevaring, Carbon Skistave, Atomic Ski, Carbon Filter åndedrætsværn.

Model-Nummer opbevaring
Mærke Mix&udstyr
Længde (cm) as
Alder Voksen
Type Freestyle
Oprindelse KN(Oprindelse)
Søg