1 Anmeldelser SKU: e1541

Boligmontering Tilbehør Et Par Swan Statue Home Decor Skulptur Moderne Kunst Smykker Bryllup Gaver til Venner, Elskere

På lager


Til Emballering Spørgsmål, Leveringstid, Og Efter Salg, har Spørgsmål, Bedes du ikke Se Bunden, Eller Konsultere Online Kundeservice Størrelse:Se Venligst Billede Beskrivelse I SKU, Du Kan Også Henvises Til Den Detaljerede Side Billede Eller Konsultere Online Kundeservice Materiale:Harpiks

Produkt Beskrivelse: Parret Svaner Symbolisere Smuk Kærlighed.Svanerne Er Smuk I Formen Og Farverige.Bunden Er Skridsikker Puder For At Undgå Ridser Skrivebordet.Det Er Et Must-Have For Boligindretning Og Skrivebord Dekoration.

Feedback

1.Hvis Du Er Tilfreds Med Vores Produkter Og Service, Vil Vi Sætte Pris På Det (Post Som Beskrevet 5 Stjerner, Kommunikation 5 Stjerner, Leveringstid 5-Stjerner).

2. Hvis De Varer Du har Modtaget, Blev Beskadiget Eller Forkert Stilarter, skal Du IKKE Lade Nogen Negative Feedbacks Første, Bedes du Venligst Kontakte Os,Vi Vil Beskæftige os Med Det Og Arbejde Ud af De Bedste Løsninger, Din Satisfication Er Vores Bevægelse At Gøre det Bedre.

3.Vi Samarbejder Med De Officielle Logistik, Og Nogle Produkter Kan Deltage I Skader Pakke Erstatning Service

4.Vi Respekterer Udtalelser Fra Hver Kunde, Hvis Stil Er Galt, Kan Vi Sende Produktet Igen Gratis

5.Vi Har Den Mest Opmærksomme Emballage, Med Sort Tasker Eller Gul Tape På Periferien Til At Sikre Privatlivets Fred Af Produktet.Bubble Kolonner Eller Boble Film Anvendes Til At Minimere Skader Sats.

Fragt Og Returret:

1.Vi Er Forpligtet Til At Levere De Bedste Produkter Til Den Globale Købere.Hvert Produkt Vil Blive Testet I Løbet Af Køb Og Opbevaring.

2. Vi Vil Normalt Fortsætte Ordrer Inden 72hours Når Betalingen Er Modtaget.Hvis Hastigheden Er Hurtig, Er Der Også Sendes Samme Dag

3. Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus Og Kina Post, Der Er Registreret Luftpost Tager Anslået 15-60 Dage.

4. Anbefalet Forsendelser: Ennovation.dk Standard Shipping--Mere Stabil,Sikrere,Hurtigere.

5. Vi Accepterer Returnering Og Tilbagebetaling Inden 15 Dage Efter Bestilling Gennemført, Bedes Du Kontakte Os.

6.Vi Prioriterer Samarbejdet Med Kvalitet, Logistik Virksomheder For At Sikre Hastighed.

kr158.07 kr210.76

Del

Teckel Dekoration Hjem, Store Kinesiske Statue, Danser Statue, Sculptur, Indretning Svane, Par Unikke Tilbehør, Tilbehør Hjem, I Kinesisk Stil, Figur Hare, Statuen.

Stil Traditionel Kinesisk
Tema Dyr
Materiale Harpiks
Er Smart Enhed No
Søg