1 Anmeldelser SKU: e155849

Oprindelige Front Lille LCD-Skærm Kroppen Lens Cover Sag montageenhed for GoPro Hero 5 Hero5 Kamera Reparation Del

På lager


Betaling: Vi accepterer Alipay,Western union,Moneygram osv.vælge den mest bekvemt for dig.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Forsendelse & Package: Skib til USA via Epacket det kan tage omkring 7 - 15 hverdage med tracking nummer.Varen vil blive afsendt indenfor 24 timer, så snart din betaling er bekræftet.Vi vil IKKE være ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved levering, herunder, men ikke begrænset til toldmyndigheder porto kontrol, strejke, force majeure mv.Købere er ansvarlig for enhver brugerdefineret/told, skatter og afgifter, der er afholdt i dit land.

Tilbagevenden & Exchange Politik:

Hvis du ikke er tilfreds med de varer (undtagen menneskelige skader eller misbrug) af modtagelse af varer returnering eller ombytning.

Refusion eller udskiftning krav gælder kun for de tre-dag krav om, pakker, der er modtaget under de samme betingelser, receptionen vende tilbage.

Afkast og Udvekslinger, fragt betales af køber.

Tak

Feedback:

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil give dig det mest tilfredsstillende svar.

tak

Kontakt: Hvis der er nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os via Ennovation.dk.vi vil svare dig inden for 24-48 timer,undtagen helligdage.

Hvem Vi er:

Vi er en professionel og ansvarlig for gruppen, uanset du har nogen spørgsmål kan i samråd med os, vil vi give dig et tilfredsstillende svar.Vores produkter kan du være sikker på, at vi er ved at afprøve, før de går ud.

Tak for dit køb !vi vil vise dig vores bedste produkt og service!!!

kr111.89 kr139.88

Del

Gopro Antal, Gopro Hero 2 Skelet, Car Camcorder Fhd 1080p, Hero Session 5 Linse, Yi Yi, Gopro Hero 7 6 5 4, Gopro Hero 4 Reparation, Hero 1 Lens, 4k Kamera, Lcd-skærm Til Action-kamera.

Kompatible Mærker til GoPro
Oprindelse KN(Oprindelse)
LCD-Kit No
Mærke NoEnName_Null
Touch-Skærm No
Model-Nummer Til GoPro Hero5
Pakke Ja
Kompatibelt Kamera Stil Action Video Kameraer
Søg