1 Anmeldelser SKU: e160866

Gillette Mach 3 Straight Razor Shaver Til Mænd Intimbarbering Maskine Tilfældet Med Klinger Sikkerhed Ansigt Barbere Kassetter Til Skæg Shavette

På lager


Denne pakke indeholder originale Gillette Mach 3 og udskiftelige barberblade (8stk eller 16pcs vælge i henhold til dine præferencer).

Barbering razor er Originale Gillette Mach 3.

Den gave vinger er erstatninger for de oprindelige vinger.

Vigtige Funktioner:

-Gillette Mach3 mænds barbermaskiner er udstyret med stærkere vinger, som stadig skarpere længere (i forhold til Sensor3).

-Skarpere knive er designet til 15 komfortabel barbering procedurer.

-Dette Gillette barberblade er udstyret med en smørende strip, der glider over huden for at forhindre røde øjne.

-Det Mach3 mænds barbermaskine er udstyret med en fremragende, afbalanceret, optimal vægt håndtere for en behagelig barbering.

Attention Please:

1. Det træder i stedet for de originale knive der er givet som gaver, kan ikke anvendes som begrundelse for åbning af tvister og tilbagebetalinger.Fordi bladet er givet for gratis, vi opkræver kun logistik-og transportomkostninger.

2.Fordi emballagen af Gillette produkter, som ofte ændres, kan vi ikke garantere at produktets emballage, du modtager, er nøjagtig den samme som på billedet.Tak for din forståelse.

kr50.68 kr126.74

Del

Bortskaf Sikkerhed Barberblade, Gillett Mach 3, 100 Dollar Tegnebog, Kvinder Gillette, Wohl Shaver Sag, De Safety Razor, Barbermaskine, Som Barberer, Døren Barbermaskiner, Package Gillette Mach 3, Cnc Mach3.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn Mand
Funktion 10
Funktion 7
Funktion 8
Power Type INGEN
Bruger Ansigt
Funktion 5
Mærke Gillette
Funktion 4
Materiale Palstic og Rustfrit stål
Funktion 6
Størrelse Razor holder with razor blades
Funktion 1
Funktion 9
Model-Nummer Gillette Mach 3
Funktion 2
Funktion 3
Søg