2 Anmeldelser SKU: e172751

Disney Baby Rompers Lille Barn Pige Vinter Tøj Baby Drenge Tøj Spædbarn Kids Tøj Donald Duck Baby Tøj Efteråret Buksedragt

På lager


Størrelse Chart:

Størrelse chart

Størrelse

Længde(cm)

Skulder(cm)

Ærmer(cm)

Bust(cm)

Hipline(cm)

59

49

21

22

26*2

30*2

66

53

22

24

27*2

31*2

73

57

23

26

28*2

32*2

80

61

24

28

29*2

33*2

90

65

25

30

30*2

34*2

På grund af forskellige målemetoder, måling giver en fejl på omkring 2-3 cm.

Produkt Detaljer:

Produkt Vis:

Produkt Detaljer:

FAQ

1. Er de produkter, som de samme som billedet?

85-98% svarer til billeder, men der vil være en lille farve forskel på grund af forskellige skærme og lys.Hvis du er i tvivl om nogle produkter, kontakt os venligst for at bekræfte det.

2. Skal jeg betale told og afgifter?

Vi er ikke ansvarlige for told og afgifter.Hvis dit land ikke er ret strikse med på de takster,når du placerer en ordre, vil du bedst til at fortælle os, hvad værdi er ok at skrive på pakken, ellers vil vi ikke tage noget Ansvar for told og afgifter.

3. Hvornår vil du sende min ordre?

Normalt vil vi arrangere levering indenfor 24-48 timer efter din betaling er bekræftet af Ennovation.dk, og det vil blive overvåget i løbet af 2-5 dage, eventuelle problemer, bedes du kontakte os.

4. Hvor længe kan jeg få min ordre?

Den shipping tid afhænger af den måde, logistik og land.Og ferien kan også påvirke den shipping tid.Så følgende logistik tid er kun til reference.Hvis der er noget problem, velkommen til at kontakte os.

5. Hvis der er et problem, kan jeg få mine penge retur?

Ja, Hvis det er alle vores fejl, og vi vil tage det fulde Ansvar.Vi håber, at du kan forhandle med os først, ikke kontrolkanalen en tvist, vil vi gøre vores bedste for at løse det, indtil du er tilfreds!

6. Hvad med kvaliteten af den vare?

Vi vil kontrollere varen grundigt inden levering,og vi forsøger vores bedste for at sørge for de elementer, der er gode.Selv om det er muligt at have nogle små tråde, støv eller ulige størrelse, vi kan gøre billig børnetøj, men ikke luksus, skal du tænke to gange, før du bestiller.

7. Kan jeg tage forhandler pris?

Ja, du kan tage forhandler pris, Som forsendelses omkostninger er højere for lille mængde.Så vores forene pris vil være fleksibel.Du kan spørge vores salg beofore ordreafgivelse.Jo mere du tager, jo mere rabat du vil få.

kr52.32 kr74.71

Del

Dato Baby Onesie, Donald, Kære Baby Tøj, Disney Princess, Drrsses Børn, Babi, Juniorer Disney Tøj, Babi Buksedragt, Babi Klud, Buksedragt.

Ærme Længde(cm) Fuld
Sammensætning Bomuld
Mærke Disney
Materiale Polyester
Mønster Type Tegnefilm
Lukning Type Pullover
Køn Unisex
Krave O-Hals
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Model-Nummer YCWJ-1356
Søg