1 Anmeldelser SKU: e189545

Sexet Erotisk Silke Kvinder Med Lange Ærmer Åben Bh Skridtet På Tværs Af Korset Foran Bodystocking Nøgne Skulder Catsuit Kostumer Buksedragt

På lager


Punkt Viser Forsendelse

Vi vil skib i 1 dag efter betaling bekræftet klar.Men bortset fra Weekend.

Leveringstid:10-35days.Hvis dette er din første aftale med os eller køber en vare, der har brug for international skibsfart, vi foreslår, at du gennemgå vores forsendelse vilkår i beskrivelser.International forsendelse tager normalt længere tid end indenlandske, da det er baseret på forsendelse af tjenesteudbyderen, og begge lande Told.

Hvis du ikke har modtaget din vare, og denne situation varer til den 35. dag, kontakt os venligst.En FULD TILBAGEBETALING vil blive udstedt til dig med INGEN UNDSKYLDNING.Vi ønsker ikke at give dig en dårlig købsoplevelse, selv når fragt er ude af vores kontrol.

Men hvis du får det, vi håber, kan du efterlade os en positiv kommentar og fire 5-stjernede Detaljeret sælgerbedømmelser hvis du kan lide det, og sætter pris på vores kundeservice,og vi har tillid til din hornor og integritet til at betale os igen returret

Vi er forpligtet til at give dig den bedst mulige kundeservice.Hvis du er utilfreds med et køb, skal du kontakte os og vi vil hjælpe dig med en hurtig løsning.Så lad os arbejde på det spørgsmål.Vi vil gerne løse ethvert problem på en venlig måde.Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ eller neutral feedback direkte!

Vi har altid besvare beskeder indenfor 2 arbejdsdage (off-duty på weekend).På grund af forskellen i tidszonen mellem Kina og din placering, nogle gange vil svaret være forsinket.Hvis du ikke får et svar fra os, efter 2 hverdage, bedes du tjekke din junk eller spam-postkasse.

Utilfreds vare kan returneres indenfor 14 dage fra leveringsdato.Vi kan tilbyde en fuld refusion eller ombytning, men vi er ikke ansvarlig for tilbagevenden shipping cost.

kr32.79 kr36.44

Del

Cap Kvinder Velour, Læder Støvler Buksedragt, Trikot Mænd, Mærkat Uk, Jen Erotisk Kostume, Seje Sexede Bluse, Nylon Passer Til, Bourgogne Jumpsuit Til Kvinder, Behemoth Shirt, Latex.

Mønster Type Solid
Køn KVINDER
Lejlighed Valentine,Dato,Gift,Halloween,Jul
Seksuelt Suggestive No
Pakke 1xBodysuit + Ingen streng
Materiale Bomuld
Sjofelt Billede No
farve black
Størrelse One Size Fit for S TO XXL,RUS 42-50,UK/AU6-16,US/CA2-12
Stof Type VELOUR
tilstand 100% Nye
Element Type Krop Passer Til
Model-Nummer One-Size-Passer til S til XXL,RUS 42-50,UK/AU6-16,OS/CA2-12
Mærke QueensHot
Søg