4 Anmeldelser SKU: e20405

Yieryi håndholdt 10-30% Vand, Honning Refraktometer Med Kalibrering ATC Refraktometer Honning fugtighedsmåler Med Sagen

På lager


Håndholdt 10-30% Vand, Honning Refraktometer

Denne form for refraktometer har en ud-stående kalibrering skrue.Det bringer bekvemmelighed til kalibrering arbejde.Ingen skruetrækker nødvendig, når kalibreringen arbejde er nødvendigt.Og Pladsen prisme hus kan gøre refractoemter stå stabilt.Vi navngive det som N-stil

Specifikationer:

Måleområde: 10%-30%vand Beslutning Faktor: 0.1%vand Fokus er justerbar og kan styres manuelt Leveres med en ikke-roll stå Med meget lavere vægt og længere Udstyret med dual-skala måling, som giver mulighed for direkte at læse Høj kvalitet og præcise test resultater er garanteret Godkendt af strenge standarder for kvalitet og sikkerhed Holdbar, Heavy-duty og let med sin aluminium konstruktion Lavet med den højeste og fineste kvalitet af aluminium & gummi Polstret med blød & behageligt, non-slip gummi

Proces, kvalitet og struktur:

1. Godkendt med strenge standarder for kvalitet og sikkerhed. 2. Heavy-duty aluminium struktur, slidstærk og holdbar. 3. Lavet af den højeste og højeste kvalitet aluminium og gummi til at gøre det let. 4. Puden er blød og behageligt, non-slip gummi, produktet er ikke let at blive deformeret. 5. Nemt at fokusere og kalibrere, nem at bruge.

Princippet om teknologi:

For eksempel, en sukker meter hovedsageligt anvender lys til at forårsage en brydning, når den skifter til et andet medie, et medie, og forholdet mellem hændelsen vinkel sinus er altid konstant.Dette forhold kaldes brydningsindeks.Indholdet af opløseligt stof i sukker-opløsning er proportional med brydningsindekset i et normalt miljø, og brydningsindekset af sukker løsning kan bestemmes, således at sukker meter/refraktometer beregner koncentrationen af sukker.

Kalibrering:

1 .Åbent dagslys plade, og placere 2-3 dråber af destilleret vand på de vigtigste prisme. 2 .Hold dagslys plade i retning af en lyskilde, og kig i okularet. 3 .Kig ind okular og drej Kalibrering.Skru, indtil grænsen mellem det øverste, blå felt og den nederste hvide felt møde præcis på nul skala

Packing Liste:

1 x Refraktometer 1 x Pipette 1 x Skrue Driver 1 x rengøringsklud 1 x brugsanvisning (engelsk, russisk, spansk, tysk, Japansk, koreansk) 1 x paperbox/plast box/pu taske

FAQ

Q : Måling overvejelser

A : Du kalibrere produkt før måling (følg vejledningen på manuel).b.Til måling af alkohol, skal du bruge væske efter destillation at måle, måle sukkerindhold, og koncentrationen af Baume, du direkte kan måle væske.

Q : Fokus og omfang justering

A : a:, Hvis skalaen er ikke synlige, og drej den sorte del af halen af refraktometer til at fokusere produkt.b.Hvis omfanget vippes, drejes den sorte del i midten af refraktometer lidt for at justere skalaen til en vandret tilstand.c.Hvis du støder på en uløselige problem, bedes du kontakte os.

Q : Om skade

A : Efter at have modtaget pakken, fandt jeg, at det blev beskadiget.Du bedes holde ro, tage et billede eller video af det beskadigede produkt, så send det til os, og så vil vi sende dig et nyt produkt.

Flere Farver Tilgængelige

YIERYI

YIERYI mærket blev registreret i 2016. De vigtigste produkter er refraktometre, PH-meter, tds, ef kuglepenne, jord meter, køkkenvægt, og smykker skalaer.For at sikre nøjagtigheden af de data, vi gav op lavpris-chip, der er valgt høj-præcision Taiwan importerede og Sydkorea importeret chips, design valgte en bærbar pen-type design, lys, smuk og nem at bære.Alle produkter bliver testet, kalibreres og anvendes af os selv for at sikre, at kvaliteten er kvalificeret og derefter fremmes.Vi ønsker at lade denne sunde brand indtaste hver familie og hvert et hjørne af verden, og passerer på drømmen om "verden elsker, Kina gjort"!

kr72.52 kr100.69

Del

Drue-alkohol Refraktometer, Alkohol, Vin Meter, Onda Minedrift Sag, Alkohol Refraktometer, Vci Plast, Sagen Telefon, Veterinær Ortopædisk, Bee Honey, Emhætte Honning, Fugt Meter Soja.

Vægt 230g
Brug Sukker
Målenøjagtighed 0.1% vand
Brix Min. Div. 0.1% vand
Måleområde 10-30 vand
Brix Udvalg 10-30 vand
Model-Nummer THE01533
Oprindelse KN(Oprindelse)
Min. Div. 0.1% vand
Mærke yieryi
Størrelse 210*80*60mm
Søg