1 Anmeldelser SKU: e20464

Helt Nyt Et Par Super Widefield WF20X /12 Høj Eye-Punkt Okular (30MM) For Sammensatte Mikroskop ! Gratis Forsendelse

På lager


Vi er Cnscope,og vi er professionelle mikroskop leverandør, vi har vores egen fabrik, og har også flere kooperative virksomheder,så vi har flere mikroskop del,i fremtiden,vil der være flere elementer, der er anført i vores butik,vi har vores egne teknikere til at kontrollere alle de elementer, før de sendes ud,og også har professionelle medarbejdere til at pakke pakning,så der er ingen ekstra bekymringer.velkommen bud,hvis du har flere spørgsmål, pls velkommen til at kontakte os først,tak.

velkommen wholsaler også!!du vil få hvad du ønsker!!

Et Par Super Widefield WF20X/12 Høj Eye-punkt Okular (30MM) For Stereo-Mikroskop

20X Forstørrelse 12 mm Super Bredt synsfelt 30 mm Montering Størrelse (diameter) Høj Eye-punkt Design for Nem og Behagelig Visning Certificering:ROSH & CE 5-Års Garanti med Uovertruffen Lav Pris Garanteret, eller Pengene Tilbage!Garanteret tilfredshed eller Pengene Tilbage

Rettet fra fabrikken,velkommen grossist!!

Packing Liste:

Et par af WF20X/12 okularer i fabrikken box

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din orderafter 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Ennovation.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED EN

UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Ennovation.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling:

Vi accepterer escrow,western union,bankoverførsel, og Money Gram.

Al betaling skal ske senest 7 dage efter auktionen slutter.Meget Værdsat

Forsendelse:

For at reducere omkostningerne for vores kunder,Vi sender normalt varen til følgende lande og distrikter gratis luftpost, tager normalt 10-28 dage til at ankomme.(hvis du ikke kan acceptere dette lang tid på at leveret,pls ikke kan byde dem,tak!)

-Hong Kong, Macao

-Japan, Korea, Taiwan

-Malaysia, Singapore

-Australien, New Zealand

-Belgien, STORBRITANNIEN, Danmark, Finland, Grækenland, Irland, Italien, Luxemburg, Malta, Norge, Schweiz,Portugal,Tyskland,

Sverige, Frankrig, Spanien, Østrig

-USA, Canada

For bestillinger fra andre lande ,bedes du e-mail til os først, før du afgiver bestilling.

Vende tilbage:

Vi tilbyder 14 dages returret. 100% tilfredshed er vores mål!

Hvis du har et problem, når du modtager pakken, bedes du kontakte os asap.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemer for dig .

kr152.11

Del

Praktica Kikkert, Celestial Kikkert Professionel, Elektron Microscop, Microscop Til Lodning, Vidvinkel Okular, Barn Kikkert, Kikkert Microscop, Wf15x, Olympus Om-d, Bresser Okularet.

Forstørrelse WF20X/12
Oprindelse KN(Oprindelse)
Forstørrelsesforhold 20X
Certifikat CE,ROSH
Dia. 30mm
oprindelsessted Beijing, Kina (Hovedlandet)
Certificering CE
Materiale Metal
Mærke proscope
Teori Stereo-Mikroskop
Model-Nummer WF20X/12MM OKULARET
Funktion Højde punkt
Drawtube kikkert
Søg