2 Anmeldelser SKU: e20467

28cm metal lille seng, der passer børn, hus, møbler, legetøj Mini simulering dukke bed

På lager


28cm metal lille seng, der passer børn, hus, møbler, legetøj Mini simulering dukke seng Beskrivelse: Størrelse:28,3*13*15 cm Materiale:metal Antal: 1 stk Bemærkninger: 1. Bemærk, at 1-2CM adskiller sig på grund af manuel måling. 2. Real farven kan være lidt forskellige fra billederne på grund af edb-skærmens opløsning,lysstyrke,kontrast osv.Håber på forståelse.Har en dejlig shopping dag!

Fragt Og Emballage

1.Vi tilbyder service af Dropshipping for og Engros ordre , Velkommen Drop afskiber og Engros køber bestille fra vores Butik. 2.Normalt sender vi din vare i 2-5 dage . 3.Reglerne er forskellige i hvert land, desværre er der ingen måde for os at kende de relus, forordninger, brugerdefineret traditioner, praksis, papirarbejde i alle lande, Derfor kan vi ikke tilbyde rådgivning om skatter og afgifter i dit land, men hvis du kender de oplysninger, der af skatter og afgifter regler i dit land, skal du blot fortælle os, at vi er mere end glade for at følge dine skridt.

Feedback

1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Brand Historie

Vi er en butik, der er dedikeret til høj-kvalitets legetøj.Du kan se alle former af legetøj i vores shop, herunder dekompression legetøj for børn, dekompression legetøj for voksne, og plys legetøj, at piger gerne.Dropshipping købere kan komme her for at forhøre sig om de varer, de ønsker at købe.Vi vil gøre vores bedste for at finde dem for dig og tilbyde dig den bedste pris, selv hvis de ikke vises I vores butik, men husk at sende os klare billeder, vil vi svare dig så hurtigt som muligt!Hvis du kan lide vores butik ' s stil, pls indsamle vores butik, og vi vil give dig små overraskelser og nogle gode nyheder om den rabat, der fra tid til anden!

kr185.45 kr226.15

Del

16 Miniature, Bygge Dukkehus Kit, 16 Møbler, Dukke Hovedet Med Makeup, Miniature Dukkehus Soveværelse, Miniatur Hus, Dukke Møbler Område!, 16 Soldat, Bed Dukkehus, Dukkehus I Træ Bed.

Type Simulering Værelse/Møbler
møbler, legetøj Mini simulering dukke bed
Børn Hus
Advarsel langt væk fra brand
Skala 1
Materiale Metal
Størrelse 28.3*25*13cm
Aldersgruppe > 14 år gammel
28cm metal lille seng, der passer
Køn Unisex
Søg