0 Anmeldelser SKU: e20523

Efteråret og vinteren retro chain håndtaske 2021 nye mode af høj kvalitet PU blødt læder kvinders designer skulder messenger taske

På lager


Størrelse:

Længde : 28/25/23cm

bredde : 9/9/10cm

høj : 18/19/20cm

Tips:

Manuel måling, tillad 1-2cm fejl.

Indflydelse af kamera, lys, der kan være en lille farve forskel

Om tjenesten: 1. Hvis du modtager en beskadiget eller forkert vare, du ikke har brug for at returnere produktet.Du kan anmode om en refusion, og vi vil give dig en fuld refusion.Eller kontakt os for at sende den produkt. 2. Hvis pakken er gået tabt under transport, vil vi refundere det fulde beløb. 3. Efter ordren er afsendt, vil vi fylde i den tracking nummer i rækkefølgen.Så kan du tjekke dens tracking oplysninger på hjemmesiden "www.17track.net" (Kopieret til browseren for at åbne).Hvis for beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan udvide henblik på beskyttelse periode for dig. 4. Hvis du køber vores produkter i bulk, vil vi give engrospriser.Eller gratis express shipping, som kun tager 3-7 dage til at ankomme. 5. Vi støtter drop shipping.Du udfylder i din kundes adresse, navn og telefonnummer i orden.Vi vil sende ordren direkte til din kunde.Vi vil ikke efterlade nogen oplysninger, fakturaer og tilbud om vores butik i orden.Vi kan tilbyde rabatter, når du har nok ordrer per måned. 6, kan Vi ofte give kuponer og rabatter til gamle kunder og fans.Så kan du klikke på "+Følg" på vores butik ' s hjemmeside til at nyde de tilbud, vi kan tilbyde i fremtiden. 7. Når du er tilfreds med vores produkter og tjenester efter modtagelse af bestilling, bedes du give os 5 stjerner feedback.Hvis du har spørgsmål om bestilling, bedes du venligst kontakte os i god tid, og vi vil løse det for dig.

Størrelse:

Længde : 28/25/23cm

bredde : 9/9/10cm

høj : 18/19/20cm

Tips:

Manuel måling, tillad 1-2cm fejl.

Indflydelse af kamera, lys, der kan være en lille farve forskel

kr86.70 kr173.34

Del

Nitte Kæde Brand Designer, Tasker Til Kvinder 2020 Balenciaga, Mode Plisserede Taske, Ansloth, Taske Mk, Enkel Plisserede Taske, Designer Plisserede Taske, Taske Dg, Spand Taske Luksus Taske Kvinder, Håndtag Plisserede Taske.

Lejlighed Alsidig
Mønster Type Plisseret
Form Klap
Mærke SWDF
Håndværksmæssig kvalitet Udsøgt håndværk
Hårdhed BLØD
Sammensætning Bolsas Femininas Taske Damer Bolsas De Couro
Vigtigste Materiale PU
Håndtasker Type Skulder Tasker
Lining Materiale Polyester
Produkt Højdepunkter Det er solgt fra fabrikken direkte
Model-Nummer 120906
supprot hurtigt dropshipping lavere pris
Dekoration Kæder
Indretning Indvendige Rum
Oprindelse KN(Oprindelse)
Udvendig Bolsa Feminina Punge Og Håndtasker Louis Taske
Element Type Håndtasker
Typer af tasker Berømte Skulder Spand Pose
super rabat Gratis Forsendelse
Stil Kvinders enkelt skuldertaske
Køn KVINDER
Lukning Type Ingen Lynlås
Kvinder Skulder Tasker Høj Kapacitet Totes Tasker
Antal Håndtag/Remme Single
Søg