1 Anmeldelser SKU: e20575

Soft Touch Greb Himlen Blå Konsol bagplade DIY cover etui til Nintendo Skifte Konsol m/ Støtteben ZP307

På lager


Træt af din kedelige gamle grå standard farve?Dette er den måde at gå!Stor tilpasning mulighed for DIY-entusiaster med en Switch.Læs Før Køb: 1. Du må ikke fejlagtigt tror, at dette er en Switch-konsol.Dette er en back cover til Nintendo Skifte konsol uden elektroniske dele.Konsollen, joycon, knapper og andre dele er ikke inkluderet.Konsol shell kun joycon huse er ikke inkluderet! 2. Krævede kunder adskille deres oprindelige tilbage boliger og støtteben fra de Skifte, og derefter erstatte det med eXtremeRate bagplade og støtteben.Kræver, at kunden med brugerdefinerede elektronisk installation oplevelse.Få installationen video guide på Youtube ved at søge på "lcoRQyX-Ir8" . 3. Vi leverer branchens bedste kundeservice og teknisk support.Hvis du har nogen spørgsmål med installationen.Installation: Installation sværhedsgrad: Basic Tid: 1 time eller mindre Tålmodighed er nødvendigt: Grundlæggende Product Feature: Helt opgradere din Skifte til det eksklusive og stilfulde niveau.Lavet af holdbart giftfri ABS-plast.Konsistensen er ikke en gummibelagt overflade.I stedet, det er semi-slick, mat blød plast.Mere komfortabel og føles bedre i hånden end bestanden shell.Den metalliske himlen blå farve ser godt ud; en Stor glat greb, blødt i hånden og føles godt; Anti slip, sved gratis i en lang periode spil at spille.Pakken Indeholder: 1x Tilbage plade til Nintendo Skifte konsol med Støtteben 1x PH00 skruetrækker 1x Y00 skruetrækker 22x skrue 1x Selvklæbende svamp pad 2x Højttaler støvtæt net Bemærk: Den håndholdte konsol og Glæde-Con-controlleren er ikke inkluderet!

Betaling 1)Vi accepterer Alipay.West Union,TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling proces ESCROW.

2)Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3)Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger.

Bemærk: Hvis du har besluttet at købe denne vare,bedes du betaler så hurtigt som du kan,så kan vi sende det til dig hurtigere.

Forsendelse

EMS:Nå de fleste af de lande inden for 6 til 8 dage.

DHL:Nå ud til de fleste lande indenfor 4 til 5 dage.

FEDEX:Nå de fleste af de lande inden for 2 til 6 dage.

Kina Post:Nå de fleste af de lande inden for 15 til 30 dage.

Garanti

12 måneder fremstilling er begrænset garanti for defekte produkter.

Hvis du ønsker at sende tilbage den defekte produkter,bedes du først kontakte os og sende os billeder eller video,vil vi diskutere den metode til at løse dette problem med dig.

Bedes du sende den defekte produkter inden for garantiperioden prriod.

Vi vil sørge for de produkter, der er fuldt beskyttet i levering, når emballage,og vi vil gøre vores bedste for at undgå beskadigelse under transport.

Tilbagebetaling Tilbage

1), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er ingen UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,særlig grund til returneringen,og din po#.

3) Vi vil refundere DIN FULDE WINNIGN budbeløb,efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Ennovation.dk.ELLER,du kan vælge at få en erstatning.

4) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

kr115.54

Del

Consol Nintendo Skifte, Shell Skifte, Tilbage Shell Skifte, Extremerate Ps4, Pap-1000, Sagen Skifte, Extremerate Skifte, Pittboy, Sagen Nintendo Skifte, Greb Fo Xbox.

Nintendo Model NINTENDO SKIFTE
Model-Nummer For NS Håndholdte Konsol
Mærke eXtremeRate
Kompatibel Mærke/Model Nintendo
Søg