2 Anmeldelser SKU: e20681

5V og 12V Trin Ned Power Supply Voltage regulation 7-25V til 5V/ 12V Buck Modul UBEC-3A 6s til FPV UAV RC Model

På lager


5V og 12V Trin Ned Power Supply Voltage regulation 7-25V til 5V/ 12V Buck Modul UBEC-3A 6s til FPV UAV RC Model

Funktioner:

1. Modulet bruger en ny chip, 5.0 version af chip opgradering, stabil og pålidelig. 2. Skallen er fuldt indkapslede og bearbejdes af CNC-af alle aluminiumlegering, som er befordrende til at løse problemet af varmeafledning. 3. Installation huller er blevet tilføjet til at beskæftige sig med forskellige komplekse installation miljøer. 4. Alle-silikone ledning bruges på output og input terminaler, som er blødt, ikke nem at bryde, og kan modstå høje nuværende. 5. Output er to typer af grænseflader (1) JSO interface er velegnet til alle former for grafiske strømforsyning og så videre (2) JR aktuator-stikket, der er velegnet til alle former for strøm forsyning af dette fly, flight controller, ikke kun JR stik kan bruges, men også kan bruges til FUTAB ET interface. 6. Gave JSO-forbindelse og JR aktuator socket forbindelse, selv hvis du ikke har de samme forbindelse, kan du påmontering af dig selv.

Specifikationer:

Input spænding: 7.4 V-25V (2-6) Output spænding: 5V/12V Output strøm: 3A Produkt størrelse: 31*19.5*6.5 mm (uden ledning størrelse) Vægt: 9,5 g Virkningsgrad: 96% ( Højeste) Rippelspænding:

Brug og Opmærksomhed:

Atention modul egen forbindelse line mark, til input-siden af den spænding, der er et sæt af linjer, mens output spænding på de to linjer.Når den er i brug, skal du tilslutte den indgående linje til input strømforsyning, og de to sæt af outgoinglines af thestep-ned-modulet er placeret på den anden side af modulet og kan tilsluttes til de funktionelle komponenter i overensstemmelse hermed.Sørg for, at UBEC der er tilsluttet til enheden korrekt.Den røde tråd i UBEC strømforsyning udgang er positivt, " + " og den sorte ledning er negativ," -", og dobbelt tjekke, om den viste spænding er passende (5V eller 12V valgfrit).Reverse-forbindelse eller forkert valg af spænding kan forårsage skade på udstyr!!! (Andre mærker af UBEC bør også være opmærksom på, at vi især minde alle)

Pakning I Prisen:

1 Stykke UBEC

kr30.24

Del

Børsteløs Esc, Tshort Mænd V, Rc Ubec, Fpv Motor, Rc Kontrol Remot, Eachine Fpv Wifi Cam, Drone Fpv Kit, Rc Fjernbetjening Lang, Båd Del Rc, 15v Dobbelt Strømforsyning.

Tekniske parametre Værdi 2
Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder ESC
Mærke SKYAREA
Model-Nummer ES
For Køretøj Type Fly
Plast Type PE
Materiale Plast
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Søg