0 Anmeldelser SKU: e20749

Baby Swing Exerciser Med Døren Klemme Barn Hoppe Baby Hoppepude Perfekt Øvelse Legetøj Til Spædbørn Elsker At Springe Og Have Det Sjovt

På lager


Baby Swing Exerciser Med Døren Klemme Barn Hoppe Baby Hoppepude Perfekt Øvelse Legetøj Til Spædbørn Elsker At Springe Og Have Det Sjovt

Bullet Punkter: 1、Forbedre Balance: baby exerciser kan forbedre balance og hjælpe til at udvikle koordinering af barnet.

2、Fremme Vækst: Rysten, er som at stimulere baby ' s forhal i mors arme og fremme hjernens udvikling.

3、Praktiske Klemme: klemmen kan være knyttet til de fleste indvendige døre med støbning.Der kræves intet værktøj, der gør barnet exerciser nem at flytte fra rum til rum.

4、Justerbare Stropper: remmen af baby exerciser er egnet til et barn op til en maksimal vægt på 15 kg/33 lbs.De skridt, der er justerbare til brug som barnet vokser.Letvægts ramme gør transport nem.

5、Materialer af Høj kvalitet: baby exerciser er lavet af udvalgte vatrondeller og åndbar mesh, som har den stærke nylon stropper og kraftige spænder.

Funktioner:

Baby exerciser giver hoppe efter at hoppe af begejstring til din lille én.Hoppe hjælper med at opbygge core muskler udvikling, samtidig med at levere underholdning og motion, uden at optage gulvplads!Den er nem at bruge klemme der gør at flytte jumperen fra rum til rum en leg, og den justerbare stropper betyder, at du kan tilpasse højden til dit barn.Fordi opsætningen er hurtig og kræver ikke værktøj dette punkt, der er perfekte at smide i en rejsetaske til endagsture eller ferie.Bløde tekstiler er wipeable og maskine afvaskelige, en bekvemmelighed, du vil elske.

Tips:

1. Vælg "konveks" type dør rammen for brug af baby exerciser.

2. Fremspring bredde må ikke være mindre end 1M/39.37 i(om).

3. Højden af dørkarmen: 1,5 m/59.06 i (om)≤ brug interval ≥ 3 m/118.11 i(om).

4. Sørg for, at dørkarmen er stærk nok.

Specifikationer:

Gældende år: i alderen 6 måneder til 2 år gamle

Color box størrelse: ca 24*8*34cm/9.45*3.15*13.

39in

Maksimal belastning: 18 KG

Packing Liste:

Baby Exerciser med Døren Klemme*1

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Vores Lager

kr175.47 kr449.87

Del

Babi Swing, Kæmpe Baby Gynge Stol, Baby Dør Jumper, Ernesto Guevara, Baby Hoppepude Elektrisk, Baby Stol Swing, Baby Jumper, Swing Baby Barn, Brun Baby Swing, Baby Gynger Hængekøje.

Alder 0-36 måneder
Bærende 18 kg
Model-Nummer Baby Swing Exerciser Med Døren Klemme Barn
Dørkarmen højde
Belastning 18 kg
Egnet Alder 6 måneder til 2 år gamle
Søg