1 Anmeldelser SKU: e20861

Overdimensionerede Sommeren Nye Sexet Pink Silke og Rayon Hjem Kjole Kvinder Casual Nightdress Sleepshirt Kappe Kjole Kimono Morgenkåbe Plus Størrelse 6XL

På lager


Størrelsen Detaljer Kjole Størrelse tabel for 1 inch=2.54 cm Buste Længde(Skulder Til Søm) One Size 57"/145cm 38"/98cm

Tips: 1.den kjortel, der er en størrelse der passer til størrelsen S-6XL

2.på grund af manuel måling,tillad 1-3cm forskel,tak

3.Farven kan variere lidt på grund af forskellige display-indstilling

Velkommen & Engros-og Detail

Dropshipping

Betaling Betaling jeg kun acceptere Alipay ,Hvis du har problemer med at betale, pls velkommen til at kontakte os.Afslut betalingen i gang, hvis du beslutter dig for at købe mine varer.Fordi kun når du er færdig med betalingen, sender jeg varerne til dig.Fragt Vi Normalt vil skibet af kina post, luftpost, at de fleste af de lande.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller skat i din lokale land.Returret 1. Alle salg kommer med en 3-dages kvalitet garanti, efter at pakken er modtaget. 2. Retur punkter skal være i original og ubrugt stand.Garanti er at UNDGÅ enhver fysisk skade eller beskadiget med nogen tegn på misbrug eller International skader 3. Returnering af defekte varer kræver, at køber betaler porto én måde.Vi vil betale returportoen tilbage til dig.Vi forbeholder os ret til ikke at refundere fragt og andre omkostninger, når varerne er blevet sendt. 4. Ved at købe denne vare, du køber, er enig i, at ALLE de vilkår og betingelser.Hvis du har en bekymring for, så kontakt os og vi vil forsøge at løse det for dig hurtigt. 5. Vi sætter stor pris på alle vores klienter på Internettet, og vi vil ALTID sørge for, at du er tilfreds med din transaktion.Jeg roser mig selv i det faktum, at vi tilbyder vores kunder et meget godt produkt og den bedste service, der er langt ud over andre forhandlere på internettet.Vi vil sørge for, at din oplevelse med os, er et meget behageligt!Feedback Kundernes tilfredshed er meget vigtig.Hvis du er tilfreds med varen, pls lad os positiv feedback, og give os 5 stjerner.Hvis du ikke er tilfreds med varen, pls kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi vil gerne arbejde sammen med dig om at løse en eventuel tvist.

Kundernes tilfredshed er meget vigtig.Hvis du er tilfreds med varen, pls lad os positiv feedback, og give os 5 stjerner.Hvis du ikke er tilfreds med varen, pls kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi vil gerne arbejde sammen med dig om at løse en eventuel tvist.

kr32.55 kr59.20

Del

Kimono Kvinder, 6xl Kvinder, 5xl Kvinder, Eb Satin Kjole, Kåbe Af Silke, Klud Pink, Plus Size Dame Tøj 6xl 7xl 9xl, Nylon Sove Shirt, 6xl, Blød Velour Kjole.

Kjoler Længde Knæ-Længde
Ærme Længde(cm) Kort
Farve Stil Naturlig Farve
Materiale Polyester
Dekoration INGEN
Element Type Nightgowns
Størrelse One size
Sæson Sommer
Sammensætning Satin
farve Valgfri (Som billederne viser)
Krave Rund Hals
Iterm type rober , sleepshirt,natkjole
Køn KVINDER
Mønster Type Dyr
Model-Nummer WR1713
tilstand 100% Brand Nye
oprindelsessted Shanghai, Kina (Hovedlandet)
Sjofelt Billede No
Materialets navn Silke Satin
Lejlighed Hjem
Mærke DIDUQIPAO
Seksuelt Suggestive No
Søg