2 Anmeldelser SKU: e20965

Sol Lampe Camp-let Transportabel Led Pære udendørs Lampe led-Belysning blinklys for camping Rejser CHINCOLOR CA

På lager


Funktioner: Fordele: 1. Med sol opladning, det er ikke nødvendigt for at arrangere ledninger.Levetiden er lang, og det er ikke nødvendigt at udskifte batterier; det er velegnet til udendørs hegn væglampe og haven hegnet lampe. 2. Produktet bestået CE -, RoHS-certificering. 3. God vand-resistente over for alle vejrforhold brug udenfor; den skjulte vægmontering design bidrager til nem installation og moderigtigt udseende.Pakke vægt: 1,2 kg

Pakkens Indhold: 1 x Afgiftspligten, Pære, 1 x 3w/6v Solar Panel (metal ramme 165*140mm) , 1 x 3Meter Sammenhængende Linje.1 X oplader produktsikkerhed Ansvarsfraskrivelse:

Vi må ikke acceptere nogen form for ansvar eller erstatningsansvar for misbrug af denne eller enhver anden vare.Alle vores produkter er grundigt testet til at overholde strenge og strenge kvalitetskontrol (QC) standarder.For visse produkter (e.g.legetøj, knive osv.), vi anbefaler ordentligt tilsyn, som vi ikke kan holdes ansvarlig for misbrug eller uheld.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Ennovation.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Bemærk:Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

kr351.49 kr413.55

Del

Solar Led-lys Camping Nødsituation, Camp Led Lampe, Sol Led-lampe Til Væg-gulvtæppe, Camp Lampe, Artificial Moss Rock, Klareste Camping Lys, Lysende Flaske Lys, Scissor, Nem Camping Lys, Samvi Led Lampe.

Base Type Kile
Beskyttelse Niveau IP65
Krop Materiale Rustfrit Stål
Funktioner Solar lampe Bærbare Led Pære
Garanti 2 År
Er Pærer I Prisen Ja
Lys Kilde LED Pærer
Model-Nummer F1K34
Batteriets kapacitet 3,7 V 4000mA
Strømkilde Sol
Er Dæmpbar Ja
Brug Nødhjælp
Mærke CHINCOLOR
Stil Moderne
Spænding 6V
Opladning Metode Sol Opladning, El-Opladning
Certificering CCC
Batteri Bygge på batteri
Solcelle Type Lithium Batteri
Lysstyrke 500lm
Søg