1 Anmeldelser SKU: e21128

Jute Reb Hængende Kurv Hængende Planter Kurv Jute Reb Macrame Plante Hængende Blomster Opbevaring Arrangør For Offentlig Have

På lager


Beskrivelse

Ikke kun bruge som et anlæg, der holder, men også bruge det til forskellige formål; Stor beholder til opbevaring af grøntsager, frugter, kosmetiske, baby legetøj, ble, eller andre små genstande.Meget udbredt i stue, soveværelse, badeværelse, køkken, have, balkon eller korridor.De hængende kurv kan bringe stilfulde design til alle rum i dit hjem.Brug som en pot cover til at dekorere planter, forskønne ethvert hus, planter, tilføjer moderne præg til dit hjem eller kontor.Iført en mode frakke til dine planter.Perfekte gave til din familie eller venner på festivaler, især for anlæg elsker.Hængende plante kurv er fantastisk til at vise potteplanter og urtepotter, tilføjer moderne flair og minimalistisk til dit hjem decor.At hænge med robust bomuld strenge, der viser din favorit potteplanter og flower pot i luften eller et vindue, side meget godt.

Funktioner

-Farve:Som vist.

-Mater ia l: Jute Reb .

-Size: Kaliber 20cm, dybde 13cm, total højde 50cm .

1. Det er lavet af naturlige materialer med god væve effekt og kan bruges i lang tid

2. Det kan bruges som en plante stå, og kan også bruges til mange formål; en stor container til grøntsager, frugter, kosmetik, baby legetøj, bleer eller andre små objekter.Det er almindeligt anvendt i stue, soveværelse, badeværelse, køkken, have, balkon eller korridor.

3. De hængende kurv kan bringe et stilfuldt design til alle rum i dit hjem.

4. Brug som en potteplanter dekorative potte til at forskønne ethvert indendørs planter og tilføjer et moderne smag til dit hjem eller kontor.Bære en stilfuld frakke til dine planter.Give udsøgte gaver til din familie eller venner i løbet af julen, især gaver til plante elskere.

5. Hængende plante kurve er meget velegnet til visning af potteplanter og blomster i potter, der tilføjer en moderne atmosfære og en følelse af enkelhed til din boligindretning.Hængende på en robust bomuld tråd, kan du vise din favorit potteplanter og urtepotter i luften eller på den side af vinduet.

Pakkeliste

1*Vævet Hængende Kurv

kr54.03 kr77.15

Del

Bonsai, Macram Væggen, Pot, Hænge Plantageejer, Beaded Hængende Kurv, Flower Pot, Plantning, Macram, Jute Sejlgarn, Indendørs Anlæg Hylde.

Materiale Andre
Efterbehandling håndskårne
Funktion 1 Hængende Planter Kurv
Model-Nummer Jute Reb Hængende Kurv
Funktion 3 Hængende Blomster Opbevaring
Funktion 4 vævet plante kurv
Indslag 2 Macrame Plante Kurv
Sæt Type No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Søg