0 Anmeldelser SKU: e21294

Erotisk Legetøj Kvinder Bdsm Trældom Begrænsninger Voksen Spil Begrænse Reb Sex Produkt til Kvinder, Fetish, Bondage Kyskhedsbælte Kvindelige

På lager


Post Beskrivelse

Produkt Navn: Erotisk Legetøj kvinder bdsm Trældom Begrænsninger Voksen Spil Begrænse Reb Sex Produkt til kvinder, Fetish, Bondage kyskhedsbælte kvindelige Tilbage til produkter

Anvendelse: SM spil

35 cm x 25 cm x 15cm (13.78 i x 9.84 i x 5.91 i)

Farve: Sort

Venlig Påmindelse: Hvis du har brug for flere detaljer,venligst kontakt mig!

Vores Service

I vores butik, som vores værdsatte kunder, hvis du er utilfreds, vi er utilfredse.Det er virkelig bare så simpelt!Vi ønsker, at du skal være helt sikker på hver ordre, du har afgivet.

Privatlivets Fred Er Garanteret

Dit privatliv er af allerstørste betydning for os, og med vores diskret emballage kan du handle trygt.Med helt almindelig emballage, den eneste person, der bliver ophidset af at din levering er du.

Levering Til Tiden

Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret levere tid

Længere Beskyttelse

15 dage mere beskyttelse efter for færdiggørelse

Ekstra Afkast

Vende tilbage ethvert produkt, er det kun dem, der er i perfekt stand

Garanteret Kvalitet

Garanteret Kvalitet eller Fuld refundering.

Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, venligst forlade os positiv feedback, og et 5 stjernet anmeldelse!

hvis du er utilfreds med vores service eller eventuelle problemer, bedes du kontakte os inden de forlader feedback, og vi vil løse problemet med det samme.

48 Timer Hurtigt Shippin

vi garanterer, at skibet ud inden for 48 timer efter bekræftelse af betaling (undtagen helligdage)

Hvis der er nogen uventet situation (for eksempel, hvis ordren ikke kan skibet ud inden for 48 timer) vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt, og følg tæt op til skibet du for hurtigt.

vi leverer til hele verden af EMS, DHL, UPS, E-Pakke, Kina Post, luftpost, Singapore Post og så videre.

vi er i stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service, men hvis pakken ikke ankommer inden for den forventede tid, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe din til at spore det og give dig en tilfreds svar.

Service Guider

Er der nogen form for rabat for pladskrævende ordre?

Ja, vi kan give engros pris og hurtigere forsendelse metode for pladskrævende for, hvis du er en grossist kontakt os ved at Trademanager eller e-mail, vil vi svare dig inden for 24 timer(undtagen helligdage)

Vil du støtte drop shipping?

Ja, vi støtter drop shipping, du forlader os modtagerens navn, adresse og telefonnummer på Ennovation.dk, når du bestiller, så vil vi sende pakken i henhold til den adresse, du har tilbage.

kr76.11 kr84.57

Del

Mandlige Kyskhed, Finger Sex-legetøj, Chasity Bælte Mandlige, Voksen Varer Kvinder, Brystvorte Sugekop Sex Legetøj, Bdsm Fødder, Kyskhed Mandlige Lille, Voksen Spil, Begrænse, Nippel Vibrat.

Element Type Voksen Spil
Model-Nummer CPV054877
Mærke NoEnName_Null
Seksuelt Suggestive No
Størrelse 1 pc
Sjofelt Billede No
Materiale PU+Metal
Søg