1 Anmeldelser SKU: e21449

Carbon Element Cube C Grafit 10mm Poleret Spejl Tæthed Ren Element Indsamling Hånd Lavet DIY Hobby Håndværk Vise 10MM

På lager


Tillykke!Du har lige fundet Magneter og Materialer Producenten!Dimensioner: 10x10x10mm / Forseglet I Glas(Hvis det Findes) Farve(r): Oprindelige Farve / Anodisering Farve (Hvis det er Tilgængeligt, Deler Samme Renhed) Programmer: Disse håndlavede terningerne er lavet af ren element, med 99,99% MIN renhed.Med god overflade behandling, enten poleret eller metal mærker, de er bare smukke kunstværker.De er perfekte til element samlinger, dispplay, hobbyer, DIY, eksperimenter, salgsfremmende gave, osv.Antal: 1 stk/masse

*Package: I Forseglet OPP Taske til Små mængder

*Tøv ikke med at kontakte os for bulk orden priser.

*Periodiske Tabel (Alle elementer med blå farve kan være leveret af os)

Produkt Detaljer

Om Forsendelse

Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder Ennovation.dk Standard Shipping, ePacket, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

For hurtig forsendelse, FedEx IE&IP, Saver UPS&Fremskyndet, DHL, DPEX er for det meste bruges.Ennovation.dk Premium Forsendelse, EMS, Jodle, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.

Efter Salg og Feedbacks

Bedes forlade os 5-stjernede DSR bedømmelser, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Din feedback er meget vigtig for os, og vi håber du kunne forlade os en positiv feedback.Vi ville efterlade dig en god feedback, også.

Hvis der er noget problem med de logistik, eller produkter, så sørg for at kontakte os inden de forlader negative feedbacks.Vi har fuldstændig aftersales-service-system til din rådighed hele tiden.

Der er altid en måde at løse et problem ved kommunikation og gensidig forståelse.Du kan kontakte os på nedenstående måder:

A. Via Ennovation.dk Besked eller For Beskeder

B. Via Trade Manager

C. Via e-Mails eller andre kontakter

Vi giver 30-Dages ubetinget vende tilbage til refusion, service, garanti, selv varen ankom i perfekt stand.

SHOPPING MED OS, SHOPPING MED INGEN RISIKO!

kr86.58 kr91.14

Del

Cube 10mm L, Neodym-magnet, Billige Mirror Cube, Perle Terning, Magneter Neodium, Cube Wolfram, Tæthed Terning, Zzz, Hobby Lobby Spejl Fliser, Titanium Cube Element.

Med Huller No
Pakke Neutral Pakke, eller Forseglet for Aktive Element
Komposit Andre
Quanity 1 stk/masse
Form Andre
Materialer Kulstof C Poleret
Model-Nummer ELEMENT SAMLINGER
Dimensioner 10mm x 10mm x 10mm
Type Andre
Anvendelse Industrielle Magnet
Funktion Fuldt håndlavede, God Overflade, der Beskæftiger sig med Laser Udskårne Oplysninger
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ansøgninger Samlinger, Hobbyer
Søg